Jump to content

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ

vaios

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ , ΚΑΙ ΚΑΠΙΟΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΝΤΕ, ΑΣ ΔΟΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΛΟΙΠΩΝ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ....

CASE: LIANLI PC 70

PSU: FORTRON 550W

COOLING: ΨΥΓΙΟ THERMOCHILL 3X120 ME 6 ΑΝΕΜΗΣΤΗΡΕΣ 12cm.

BLOCK: CPU OCLABS, VGA DANGERDEN MAZE 4

PUMP SWIFTECH MCP 600 ( ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ )

MOTHERBOARD: ABIT AN8 FATAL!TY

CPU : AMD X2 4400+@2530

MEMORY: OCZ 4400 2X512 ( 3-4-4-8-1T)

VGA: SAPPHIRE X800XL @460CORE/580 MEM

SOUND: AUDIOPHILE FIREWIRE ( M-AUDIO )

AUDIOPHILE 24/96 ( M-AUDIO )

AC 97 ( ONBOARD )

HARD DISKS: 2 RAPTOR 36GB ( RAID 1 ) ( OS )

2 HITACHI 80GB SATA2 ( RAID 0)

OPTICAL : NEC DVD/RW 3520

PANEL: AEROCOOL 1

GATEWATCH

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ, ΜΑΖΕΥΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕΤΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΟΣΤΑΡΩ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ

2 ραπτορες σε raid 1 με το λειτουργικό επάνω? Γιατί raid 1?

Και γω αυτό θα λεγα... :120: αν βεβαιώς δεν έχει γράψει τα 0 και 1 ανάποδα...

Βάιε βάλε τους hitach σε raid 1 με τα αρχεία που δε θες να χάσεις και άσε το λειτουργικό με τους ραφτορες σε raid 0. Το πολύ πολύ αν την κλ@σει το raid θα κάνεις μια εγκατάσταση και κάτι έγινε...

Πάντως απ'οτι φαντάζομαι θα παίξει πάλι λίγο με τον athlon και μετά θα τον βγάλει στο σφυρί... :D

με πρόλαβες Vaios....

μεγιά το καινούριο σύστημα........ Να το ευχαριστηθείς και περιμένουμε μετρήσεις

Πασιέντσα παίζει?

Υ.Γ. Ξέχασες το ΥΠΕΡ στον τίτλο πριν το ΣΥΣΤΗΜΑ....

Πολύ θέλω να δω τι θα πάρει ο ΛΙΝΟΣ τώρα που το καβουρδιστήρι του απεδήμησε? Ή απλά θα περιοριστεί σε μητρική? Ρε σεις να ανοίξουμε ένα thread που να πιθανολογούμε το νέο του σύστημα?

ΠΑΝΤΟΣ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ MP3....... SLN ΚΛΑΨΕ.........

Πασιέντσα παίζει?

Σιγα ρε που θα παιζει και πασιετζα αυτο το καρβουδιστηρι! Για κανα lemmings και πολυ του ειναι! Αντε να πιασει 2 frames!! :033:

(τα πραγματικα μου συναισθηματα δεν τα γραφω γιατι σε 5" θα εχω ban απο ολα τα forum του internet :116: )

:067: :067: μεγιες, μεγιες :067: :067:

Ωραιιιιος ο φιλος μου ο Βαιος.

Μπορει να μην τον ακουτε συχνα αλλα απο πισω παντα την ψαχνει τη δουλεια.

"Τωρα με νεο" αγαπουλη, ξερεις εσυ!!!;)

Παιδες ΜΗΝ με βαζετε στην μπριζα γιατι θα την κανω την χαζομαρα (για να μην το πω αλλιως) να παω κι εγω Χ2 κι ενω ειναι κατα 99.999% σιγουρο οτι μεσα στο ετος θα με παρει η μαμα πατριδα στους κυκλους της, οποτε για λιγους μηνες μια τετοια κινηση θα ειναι "καπως"

Προς το παρον κανω τα "βασικα" μου απο το tablet και πιθανον να στησω ενα PIII 866 απο το παρελθον για να αρχισουμε τις κοντρες...:p

Υ.Γ. Βαιε εχω πληροφορια οτι o media player 10 το κουραζει το συστημα σου και σκεφτεσαι να το γυρισεις σε winamp? Ισχυει?:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.