tolispl Ιανουάριος 16, 2005 #101 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 ε.. θελεις λιγη δουλια ακομα............................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 16, 2005 #102 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Το λίγη μου άρεσε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιανουάριος 16, 2005 #103 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 ΚΑΛΟ!!!:worship: :worship: :worship: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 16, 2005 #104 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads ΚΑΛΟ!!!:worship: :worship: :worship: :banging: Μπάμπη είσαι καλα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Ιανουάριος 16, 2005 #105 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Υπαρχουν και χειροτερα...(βλεπε Καλομοιρα...Δεν ξερει Ελληνικα...Δεν εχει φωνη...και ομως κανει καριερα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 17, 2005 #106 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Aias Υπαρχουν και χειροτερα...(βλεπε Καλομοιρα...Δεν ξερει Ελληνικα...Δεν εχει φωνη...και ομως κανει καριερα...) Μην σε ακούσει ο ZYX Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyBeR_JiM Ιανουάριος 18, 2005 #107 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 SPECIAL!!!!!!! SPECIAL!!!!!!! SPECIAL!!!!!!! SPECIAL!!!!!!! SPECIAL!!!!!!! SPECIAL!!!!!!! SPECIAL!!!!!!! SPECIAL!!!!!!! SPECIAL!!!!!!! SPECIAL!!!!!!! SPECIAL!!!!!!! SPECIAL!!!!!!! SPECIAL!!!!!!! SPECIAL!!!!!!! SPECIAL!!!!!!! SPECIAL!!!!!!! SPECIAL!!!!!!! SPECIAL!!!!!!! SPECIAL!!!!!!! SPECIAL!!!!!!! SPECIAL!!!!!!! SPECIAL!!!!!!! SPECIAL!!!!!!! SPECIAL!!!!!!! SPECIAL!!!!!!! SPECIAL!!!!!!! SPECIAL!!!!!!! SPECIAL!!!!!!! SPECIAL!!!!!!! SPECIAL!!!!!!! SPECIAL!!!!!!! ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ FUNCLUB ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristina83 Ιανουάριος 19, 2005 #108 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 εγω λεω να πασ στο φαμε..............-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 19, 2005 #109 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 στο φάγαμε, καλύτερα θα είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 20, 2005 #110 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Γιατι δεν κανεις ενα video clip? Σαν κιαυτο --> http://www.zortal.gr/fileupload/store/Shake_It.wmv Υγ. Κι ελεγα τι μου θυμηζεις.... :hmm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 20, 2005 #111 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από unseen Γιατι δεν κανεις ενα video clip? Σαν κιαυτο --> http://www.zortal.gr/fileupload/store/Shake_It.wmv Υγ. Κι ελεγα τι μου θυμηζεις.... :hmm: EΛΕΟΣ... Απορώ γιατί δεν του όρμηξαν οι άλλοι καλεσμένοι(για να αποτρέψουν τον βιασμό)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 20, 2005 #112 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από unseen Γιατι δεν κανεις ενα video clip? Σαν κιαυτο --> http://www.zortal.gr/fileupload/store/Shake_It.wmv Υγ. Κι ελεγα τι μου θυμηζεις.... :hmm: ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ οτι μα ότι χειρότερο έχω ακούσει σε αυτή τη ζωή. Απορώ: 1) με σένα unseen (που το βρήκες?????) 2) με μένα που το κατέβασα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristina83 Ιανουάριος 20, 2005 #113 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Καλα frost δεν παιζεσαι το ειδα το κλιπ πολυ γελειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 20, 2005 #114 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Ακόμα πονάνε τα αυτιά μου.... :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 20, 2005 #115 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 σε ευχαριστω θεε μου που μου εδειξες οτι υπαρχουν και χειροτερα! Το χειροκροτημα στο τελος ειναι αληθινο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Ιανουάριος 24, 2005 #116 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Αν και στόναρες "λίγο". Το αποτέλεσμα ήταν καλό. !!!!! Καλύτερα την άλλη φορά δοκίμασε ένα ορχηστικό!!! Και αν δε σε πάρουν στο ΦΕΙΜ 4 μην ανησυχείς στα ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ θα αφήσεις ιστορία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 25, 2005 #117 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Aias Υπαρχουν και χειροτερα...(βλεπε Καλομοιρα...Δεν ξερει Ελληνικα...Δεν εχει φωνη...και ομως κανει καριερα...) οκ και εγω μαζι σου. μαλον πρεπει να τα πεις στον κ. γουναρη αυτα να δουμε τη θα σου πει. Αρχική απάντηση από aristos87 Μην σε ακούσει ο ZYX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.