Samael Ιανουάριος 16, 2005 #81 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Koψ'την βρε αγορινα μου....αφου σε χαλαει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Ιανουάριος 16, 2005 Author #82 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Koψ'την βρε αγορινα μου....αφου σε χαλαει.... Ας το πάρω σαν θετικο σχόλιον Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιανουάριος 16, 2005 #83 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 TRoboCop προσεξε θα πάρω τηλεφωνο την μανα σου και θα σε κάνω μεγάλο χουνέρι .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Ιανουάριος 16, 2005 #84 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Λυπάμε που στο λέω αλλά ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΟΥ.Αφού δεν σου πάει............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 16, 2005 #85 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 γιατί δεν πας σε κάνα καραόκε μήπως και γλιτώσουμε? (να δεις και την αντίδραση του κόσμου ρε παιδί μου...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Ιανουάριος 16, 2005 Author #86 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Snake Λυπάμε που στο λέω αλλά ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΟΥ.Αφού δεν σου πάει............. Ρε το ξέρεις οτι το Rise o Nations πήρε φωτιά!!! σορρυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 16, 2005 #87 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 δε με άρεσε αυτή η δουλεία όσο η πρώτη, καταρχάς γιατί μας τα δίνεις σπαστά. Αυτή η δουλεία είναι μια αρπαχτή κατά την άποψη μου, δεν είναι εφάμιλλη της ποιότητας του ντεμπούτου σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Ιανουάριος 16, 2005 #88 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από TRoboCop [Σήμερα, στις 22:42] Ρε το ξέρεις οτι το Rise o Nations πήρε φωτιά!!! σορρυ Ρε το sims 2 έφυγε από την ταράτσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 16, 2005 #89 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell δε με άρεσε αυτή η δουλεία όσο η πρώτη, καταρχάς γιατί μας τα δίνεις σπαστά. Αυτή η δουλεία είναι μια αρπαχτή κατά την άποψη μου, δεν είναι εφάμιλλη της ποιότητας του ντεμπούτου σου :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 16, 2005 #90 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Έλεος... Σε έχει καταντήσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Ιανουάριος 16, 2005 Author #91 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell δε με άρεσε αυτή η δουλεία όσο η πρώτη, καταρχάς γιατί μας τα δίνεις σπαστά. Αυτή η δουλεία είναι μια αρπαχτή κατά την άποψη μου, δεν είναι εφάμιλλη της ποιότητας του ντεμπούτου σου 1ον το pathfinder τα παίρνει μεχρι 1 mb. Έτσι το κόβω και του χαμηλώνω υπερβολικά την ποιότητα. Το κανονικό είναι 10mb σε mp3. 2ον αγόρασε το cd. Για σένα υπάρχουν και ειδηκές προσφορές Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Ιανουάριος 16, 2005 Author #92 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Snake Ρε το sims 2 έφυγε από την ταράτσα. To Resident Evil 2 Χωροπηδάει απο το πάτωμα στο ταβάνι και το αντιστροφο... ως το πήρε ο Jason... Σόρρυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 16, 2005 #93 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell δε με άρεσε αυτή η δουλεία όσο η πρώτη, καταρχάς γιατί μας τα δίνεις σπαστά. Αυτή η δουλεία είναι μια αρπαχτή κατά την άποψη μου, δεν είναι εφάμιλλη της ποιότητας του ντεμπούτου σου Αρχική απάντηση από TRoboCop2ον αγόρασε το cd. Για σένα υπάρχουν και ειδηκές προσφορές Καλα σου λεει. Γιατι δεν το παιρνεις ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιανουάριος 16, 2005 #94 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από TRoboCop 1ον το pathfinder τα παίρνει μεχρι 1 mb. Έτσι το κόβω και του χαμηλώνω υπερβολικά την ποιότητα. Το κανονικό είναι 10mb σε mp3. 2ον αγόρασε το cd. Για σένα υπάρχουν και ειδηκές προσφορές 1oν Πες τους Admins να διαθέσουν μερικα gigabytes για πάρτυ σου ,, 2ον Θελω και εγω σε τιμη προσφορας (αλιως αυριο που θα εισαι στο σχολείο θα παρω τηλεφωνο την μαμα σου και θα την πω τη κανεις ολη μερα και εχεις τυφλωθεί (το τηλεφωνο του σπιτιου σου μου το εχει δώσει ο snake) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Ιανουάριος 16, 2005 #95 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Tο blood rayne και το tomb raider 6 τα κόλησα με κόλα στιγμής.:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Ιανουάριος 16, 2005 #96 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 23:02] 1oν Πες τους Admins να διαθέσουν μερικα gigabytes για πάρτυ σου ,, 2ον Θελω και εγω σε τιμη προσφορας (αλιως αυριο που θα εισαι στο σχολείο θα παρω τηλεφωνο την μαμα σου και θα την πω τη κανεις ολη μερα και εχεις τυφλωθεί (το τηλεφωνο του σπιτιου σου μου το εχει δώσει ο snake) ) :devil: :devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Ιανουάριος 16, 2005 Author #97 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από LordOfRings 1oν Πες τους Admins να διαθέσουν μερικα gigabytes για πάρτυ σου ,, 2ον Θελω και εγω σε τιμη προσφορας (αλιως αυριο που θα εισαι στο σχολείο θα παρω τηλεφωνο την μαμα σου και θα την πω τη κανεις ολη μερα και εχεις τυφλωθεί (το τηλεφωνο του σπιτιου σου μου το εχει δώσει ο snake) ) Κι εγώ θα πάρω τηλ την γιαγια σου να σε κάνει νταΑρχική απάντηση από Snake Tο blood rayne και το tomb raider 6 τα κόλησα με κόλα στιγμής.:devil: Έβαλα λίγη βενζίνη και ένα σπίρτο στα Office σου:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 16, 2005 #98 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 :lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Ιανουάριος 16, 2005 Author #99 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από chroma :lock: Why? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Ιανουάριος 16, 2005 #100 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Ποστ #84. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.