Jump to content

AMD Fx-55 OR Athlon 64Bit 4600+ D.C.?

mythology1442169102

Recommended Posts

Παιδια σκέφτομαι να αγοράσω ενα καινούργιο pc και θα ήθελα να με βοηθήσετε στον επεξεργαστή (και λίγο αργότερα στη μητρική... :110: ).

Οπότε...

AMD Athlon 64bit Athlon 64bit X2 4600+ Dual Core ή AMD Athlon 64bit AMD Athlon 64 FX-55;

Η τιμή είναι σχεδόν ίδια.

Ευχαριστώ!

Αφού διαθέτεις τόσα λεφτά, πάρε οποιονδήποτε 64άρη Χ2 με την πολλή cache. Οι single core επιδόσεις δε θα είναι σαν του FX αλλά θα είναι αρκετά καλές και επιπλέον θα μπορείς να εκμεταλευτείς το δεύτερο πυρήνα.

αν πας σε dual core καλύτερα να πάρεις, αφου θα δώσεις λεφτά, το 4400+ με 1mb cache

ανά πυρήνα.....

αλλιώς για gaming πάρε fx-55..........

είναι διαφορετικά πράγματα, τι χρήση θα κάνεις στον υπολογιστή;

οποιον Χ2 και να παρεις προτιμησε να εχει 1mb L2 ο καθε πυρηνας.ακομα και τον πιο χαμηλο

Πάντω εγώ λέω να περιμένω κάνα 4000+ με 2GHz ο κάθε πυρήνας και 1ΜΒ cache

κατι τετοιο θα ηθελα και εγω,λογω τιμης.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι η χρήση του δεν θα είναι αποκλειστικά για gaming... Οπότε να φανταστείτε μια μια ενδιάμεση κατάσταση. Δηλαδή απ' ότι κατάλαβα ψηφίζουμε ομόφωνα 4400+ ?

κοιτα εγω θα σου ελεγα να παρεις ενα venice 3000+ μια dfi (pci-e) και μια 7800gtx.

O venice φτανει ανετα στα 2600 απο 1800 που ειναι κανονικα οποτε μιλαμε για

4000+ μετα μισα λεφτα.Να μην ξεχασω οτι εχεις ενα κορυφαιο μηχανημα.

Your choice

O venice φτανει ανετα στα 2600 απο 1800 που ειναι κανονικα οποτε μιλαμε για

4000+ μετα μισα λεφτα.

Μπορείς να το εγγυηθείς αυτό? Γραπτώς? :D Και άντε στις μνήμες να βάλεις διαιρέτη. Πόσο σίγουρος είσαι ότι το ΗΤΤ θα ανέβει χαλαρά στα 290MHz και με τι extra ψύξη στο chipset?

Μην τον ακούτε ζηλεύει γιατί έχει 754 και η ΑΜΔ τον έχει επίσημα κλ@σμένο...Τώρα βέβαια αν θέλετε εγγυημένα 2600 μάλλον πάτε για μεταχειρισμένο και δοκιμασμένο αλλιώς η σιγουριά ίσως να βρίσκεται κάπου στα 2400 (μη μου πεις ότι κι εδώ έχεις πρόβλημα. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει ο Braveheart, αν του ξανατύχει μπανάνα τότε το παίρνω πίσω...)

Το dfi παίζει κοντά 420ΗΤ βράχος όχι μαξ ποστ [στα 450 τερματίζει ...] με ΣΤΟΚ ψύξη [και γενικά δεν υπάρχει mobo σημερα για 939 που να μην περνάει τα 300 έστω]

Επίσης ο 939 3.0+ δεν έχει την μισή τιμή απο τον 4000+ αλλά την μισή της μισής και κάτι πιο φθηνά .

Όπως και νάχει εγώ πλάκα έκανα για τον san diego , , , έτσι για να σπάσω την μονοτονία του Χ2 :) .

Χ2 και απο μένα , , , και ο fx57..... καλός είναι βέβαια , αλλά να υπολογίζεις και ένα 300αρι $ για τις mushkin redline , και άλλο ένα 850άρι $ για ένα vapo ls .

Αφού τα σκάς που τα σκάς τουλάχιστον να είναι καλό :) .

htt28wl.jpg

Φιλε γιαννη το ποσο θ'ανεβει ο επεξεργαστης ειναι καθαρα θεμα τυχης.Ομως οι venice ανεβαινουν με ταμπουνια κατα γενικη ομολογια!Εγω με μετριο κοματι winne πηγα 2400

με στοκ ψυξη απο 1800.Αν βαλεις νερο τα 2600 τα εχεις χωρις να σηκωσεις ταση !!!!

ΥΓ Λεμε καμια μλκ να περναει και η ωρα.Μην βαρατε.

Πιστευω παντως οτι μπορει να παει εκει χωρις προβλημα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.