Samael Ιανουάριος 13, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από spc στο ίδιο σκεπτικό παίζει και η χρήση ενός εξωτερικού USB HUB με ρεύμα..... Kαι αυτο καλη λυση,αλλα αμα ειναι να μπεις σε εξοδα αλλαξε το με ενα καλητερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Ιανουάριος 13, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller Ξεφορτοσου το οσο πιο γρηγορα μπορεις και παρε ενα ethernet modem/router να κανεις την δουλεια σου! Εχουν πεσει τοσο πολυ οι τιμες που απορρω γιατι πηρες αυτη τη μουφα! Μα ειναι δυνατον να παιρνει ρευμα μονο απο pc? ημαρτον..... Μαλλον κατι τετοι θα γινει ... [οταν το επιτρεψει η τσεπη ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 13, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Kαι αυτο καλη λυση,αλλα αμα ειναι να μπεις σε εξοδα αλλαξε το με ενα καλητερο εννοούσα προφανώς εάν ήδη υπάρχει ή υπάρχει λόγος αγοράς ανεξάρτητα από το Crypto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιανουάριος 13, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Δέκα λεπτά είναι πολύ βρε φίλε μου.... Και εγω είχα το ίδιο Modem και έκανε το πολύ 1 Λεπτό να χρονίσει....... Ισως να έχεις και μπόλικο θόρυβο στην γραμμή και να αργεί να γίνει on line..... Bέβαια το δικό μου το crypto μόλις το ξεφοτρώθηκα με ένα 3Com Μοdem - Router - Wifi...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 13, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Ένα βράδυ να βρεθούμε να κάψουμε τα crypto μας:OT: Πιστεύω οτί η forthnet κάνει rousties με το bandwith... Εάν σας δείξω graphs απο netlimiter με το dsl θα τρελαθείτε με το αλφάδι 40kb/s και εάν σας δείξω με της pstn θα δείτε αλφάδι 3kb/s. Μα βρήκαν να κόψουν bandwith απο τους pstn users?:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 13, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Fireknight Οταν σβησω το PC και το ξανανοιξω κανει connect ... και αργει ... μα γιατι να το σβησεις\?????? γιατι εβαλες aDSL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Ιανουάριος 14, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από pro μα γιατι να το σβησεις\?????? γιατι εβαλες aDSL? Δεν συμβαινει και συχνα [ γιαυτο και δεν ειδες να ειμαι εξαλλος ] αλλα συμβαινει κια αυτο .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 14, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 sorry για το ΟΤ - αυτό το avatar σου, πως έχει προκύψει; (το είχα ρωτήσει και παλιότερα) - ΟΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Ιανουάριος 14, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Το δικο μου ? Απο εδω και απο δω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.