Jump to content

Γιατι αργει τοσο?

Fireknight

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από spc

στο ίδιο σκεπτικό παίζει και η χρήση ενός εξωτερικού USB HUB με ρεύμα.....

Kαι αυτο καλη λυση,αλλα αμα ειναι να μπεις σε εξοδα αλλαξε το με ενα καλητερο :)

Αρχική απάντηση από SlotKiller

Ξεφορτοσου το οσο πιο γρηγορα μπορεις και παρε ενα ethernet modem/router να κανεις την δουλεια σου! Εχουν πεσει τοσο πολυ οι τιμες που απορρω γιατι πηρες αυτη τη μουφα!

Μα ειναι δυνατον να παιρνει ρευμα μονο απο pc? ημαρτον.....

Μαλλον κατι τετοι θα γινει ... [οταν το επιτρεψει η τσεπη :) )

Αρχική απάντηση από Samael

Kαι αυτο καλη λυση,αλλα αμα ειναι να μπεις σε εξοδα αλλαξε το με ενα καλητερο :)

εννοούσα προφανώς εάν ήδη υπάρχει ή υπάρχει λόγος αγοράς ανεξάρτητα από το Crypto ;)

Δέκα λεπτά είναι πολύ βρε φίλε μου....

Και εγω είχα το ίδιο Modem και έκανε το πολύ 1 Λεπτό να χρονίσει.......

Ισως να έχεις και μπόλικο θόρυβο στην γραμμή και να αργεί να γίνει on line.....

Bέβαια το δικό μου το crypto μόλις το ξεφοτρώθηκα με ένα 3Com Μοdem - Router - Wifi......:D;)

Ένα βράδυ να βρεθούμε να κάψουμε τα crypto μας

:OT:

Πιστεύω οτί η forthnet κάνει rousties με το bandwith... Εάν σας δείξω graphs απο netlimiter με το dsl θα τρελαθείτε με το αλφάδι 40kb/s και εάν σας δείξω με της pstn θα δείτε αλφάδι 3kb/s. Μα βρήκαν να κόψουν bandwith απο τους pstn users?:OT:

Αρχική απάντηση από pro

μα γιατι να το σβησεις\?????? γιατι εβαλες aDSL?

Δεν συμβαινει και συχνα [ γιαυτο και δεν ειδες να ειμαι εξαλλος ] αλλα συμβαινει κια αυτο ....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.