Fireknight Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2005 Εβαλα προχθες ADSL[forthnet Adsal-in-a-box] Oταν προσπαθω να κανω connect καποιες φορες αργει αρκετα ... Απο το service μου ειπαν οτι φταιει ο ΟΤΕ και να δοκιμασω να ξεσυνδεσω και να ξανασυνδεσω το modem και το filter . Ειναι φυσιολογικη αυτη η καθυστεριση [ καποιες φορες περιμενα απο 10 ως 20 λεπτα μπορει και παραπανω ] ή διορθώνεται ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Ιανουάριος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Τι εννοείς όταν λες connect. Δεν είσαι συνέχεια connected? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Ιανουάριος 13, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Γραψε αναλιτικοτερα το προβλημα για να καταλαβουμε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 13, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Μα δε χρειαζετε να κανεις disconnect ποτε ρε συ! Δεν ειναι dial up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Ιανουάριος 13, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Οταν σβησω το PC και το ξανανοιξω κανει connect ... και αργει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 13, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Μα δε χρειαζετε να κανεις disconnect ποτε ρε συ! Δεν ειναι dial up συνήθως κάνει μόνο του το modem (εκτός αν το ρυθμίσεις διαφορετικά) απλώς το login είναι τόσο γρήγορο που δεν το καταλαβαίνεις (δεν μιλάω για το sync του modem με το dslam - που πρέπει να είναι πάντα on - αλλά με τον provider) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 13, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Fireknight Οταν σβησω το PC και το ξανανοιξω κανει connect ... και αργει ... τι εννοείς connet;το sync του modem; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Ιανουάριος 13, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Yπαρχει ενα εικονιδιο που λεγεται AccessRunner Control Panel . Oταν το ανοιγω λεει:ή ADSL connection established [ειμαι online]ή Αtempting to connect + Line is down [δεν ειμαι online]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 13, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Tι μοντεμ εχεις?Το Alcatel που ειχα πριν δε εκανε ποτε disconnect,το @ ηταν παντα αναμενο ακομα κ με κλειστο το pc.η μηπως δε θυμαμαι καλα....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Ιανουάριος 13, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Εχω το Crypto F 200 USB [Forthnet adsl in a box] . Στο δικο μου οταν ανοιγω το PC το λαμπακι του αναβοσβηνει και οταν ειμαι online ειναι συνεχεια αναμενο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 13, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Fireknight Crypto :wall: (sorry για το σχόλιο αλλά μόλις ακούω αυτή την υπέροχη εταιρία με την υποδειγματική υποστήριξη με πιάνει κατιτίς) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 13, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Eιδες αν εχει καποια επιλογη να μενει connected συνεχεια?πατα την ip που λεει στο βιβλιαρακι για να τσεκαρεις τις επιλογες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Ιανουάριος 13, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από spc :wall: (sorry για το σχόλιο αλλά μόλις ακούω αυτή την υπέροχη εταιρία με την υποδειγματική υποστήριξη με πιάνει κατιτίς) Με τρομαζεις :cry: :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Ιανουάριος 13, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Eιδες αν εχει καποια επιλογη να μενει connected συνεχεια?πατα την ip που λεει στο βιβλιαρακι για να τσεκαρεις τις επιλογες. Το μόνο που λεει στο βιβλιαρακι ειναι οτι οταν ανοιγω το PC χρειαζονατι 1-2 λεπτα για να συγχρονιστει ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 13, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Fireknight Το μόνο που λεει στο βιβλιαρακι ειναι οτι οταν ανοιγω το PC χρειαζονατι 1-2 λεπτα για να συγχρονιστει ....... κάτι μου λέει ότι το μαγικό κουτάκι της Crypto παίρνει ρεύμα μόνο από το USB....(εξ ου και η καθυστέρηση - κάνει ξανά sync οπότε τα 1-2 λεπτά είναι πολύ φυσιολογικά....)αλλά όχι βέβαια και τα 10-20 - εκεί άντε να βρεις άκρη με ΟΤΕ και CRYPTO.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Ιανουάριος 13, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από spc κάτι μου λέει ότι το μαγικό κουτάκι της Crypto παίρνει ρεύμα μόνο από το USB σωστα σου λεει .Τεσπα...το μονο που μπορω να προσθεσω ειναι : ο Θεος βοηθος . Thanx guys :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 13, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Xμμ...καλη φαση...μονο απο το usb εε..?? Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι παρεις απο usb θυρα πανω απο το ΜΟΒΟ(oχι αυτες απο πισω,αυτες που ειναι μεσα κ ειναι μονο με πινακια.Στην DFI που εχω δινει συνεχια ρευμα σε αυτα τα usb,δες μηπως συμβαινει το ιδιο κ σε σενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 13, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Fireknight σωστα σου λεει . Τεσπα...το μονο που μπορω να προσθεσω ειναι : ο Θεος βοηθος . Thanx guys :flower: αφού είναι θέμα sync είναι καθαρά θέμα hardware το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι ένα update το firmware του Crypto (αν υπάρχει..... - sorry δεν άντεξα) και να μιλήσεις με OTE γνώμη μου: πάρε ένα routerακι της προκοπής (<100 ) ή στην χειρότερη σκέτο modem (<60 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 13, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Xμμ...καλη φαση...μονο απο το usb εε..?? Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι παρεις απο usb θυρα πανω απο το ΜΟΒΟ(oχι αυτες απο πισω,αυτες που ειναι μεσα κ ειναι μονο με πινακια.Στην DFI που εχω δινει συνεχια ρευμα σε αυτα τα usb,δες μηπως συμβαινει το ιδιο κ σε σενα στο ίδιο σκεπτικό παίζει και η χρήση ενός εξωτερικού USB HUB με ρεύμα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιανουάριος 13, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Ξεφορτοσου το οσο πιο γρηγορα μπορεις και παρε ενα ethernet modem/router να κανεις την δουλεια σου! Εχουν πεσει τοσο πολυ οι τιμες που απορρω γιατι πηρες αυτη τη μουφα!Μα ειναι δυνατον να παιρνει ρευμα μονο απο pc? ημαρτον..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.