Jump to content

FORTRON BLUESTORM 500W vs TAGAN TG480-U01 480W BLACK

s5zax

Recommended Posts

λυσαξατε μετα tagan βρε παιδια εμενα μια χαρα μου παει!

Kαι σε μενα μια χαρα μου παει αλλα ασε για να εχει το κεφαλι του ησυχο!

Fortron δαγκωτό...αύριο μεθεύριο πάω πίσω το χαλασμένο Τα-ν-γκαν και θα πάρω Fortron ή Enermax, όποιο κάτσει.....και εμένα 1 χρόνο καλά πήγαινε, φοβερό τροφοδοτικό, ποιοτικό, ευγευστο και μυρωδάτο. Άμα δεν είχα ανάγκη το RMA θα το πέταγα στη λεκάνη και θα τράβαγα καζανάκι.

Edit : Και επειδή παρατήρησα οτι θές το 500άρι, προτίμησε καλύτερα το 550...100€ τελική σε e-shop...πρόσεξε μόνο να βρείς με τον κωδικό να ΜΗΝ τελειώνει σε G (π.χ. slpskata550pordG)διότι το ΜΗ G (τώρα Ν είναι Ρ είναι δεν θυμάμαι...πάντως 2 είναι τα 550άρια) έχει 2 12άρες των 18Α ενώ το G είναι πιο παλιό λίγο με ένα rail στην 12άρα....

Fortron παρε :109:

λυσαξατε μετα tagan βρε παιδια εμενα μια χαρα μου παει!

και γω το συγκεκριμενο tagan εχω και μου ειναι μια χαρα αλλα επειδη εχω ακουσει πολλα... :067:

Το πηρα αρκετα καλο φαινεται.Ο ανεμιστηρας πρεπει βλεπει προσ την βαση του κουτιου?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.