WAntilles Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2005 Έχω μία Club-3D ATi RADEON 8500 128MB DDR (πλήρη όχι πετσοκομμένη) με TV-out και 2 εξόδους -> η 1η αναλογική VGA και η 2η ψηφιακή DVI.Θέλω να κάνω το εξής:Μόλις ανοίγει το PC, να δίνει σήμα στην DVI και όχι στην VGA. Πριν δηλαδή φορτώσει λειτουργικό και driver. Να μπορώ δηλαδή να δω από την DVI και το post κατά το boot ή να μπω και στο BIOS.Υπάρχει τρόπος και πώς;Ίσως με κάποιο προγραμματάκι που να πειράζει κάποια μεταβλητή στο BIOS της κάρτας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiana Ιούνιος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 έχεις και τις 2 εξόδους συνδεδεμένες με οθόνη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WAntilles Ιούνιος 27, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 έχεις και τις 2 εξόδους συνδεδεμένες με οθόνη?Όχι. Μόνο την 2η που είναι DVI. Και θέλω με αυτό το setup να βγάζει από εκεί σήμα με το boot-post αμέσως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιούνιος 27, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 Mόνο με mod στο BIOS. Έτσι το είχα φτιάξει κι εγώ σε μια ATi παλαιότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotosLg Ιούνιος 27, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 Μηπως λεω μηπως,εχεις βαλει οταν ξεκιναει ο Η/Υ να τσεκαρει την pci πρωτα για γραφικα ή πρωτα εχει βαλει την agp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WAntilles Ιούνιος 28, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Μηπως λεω μηπως,εχεις βαλει οταν ξεκιναει ο Η/Υ να τσεκαρει την pci πρωτα για γραφικα ή πρωτα εχει βαλει την agp?Την AGP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos91442169096 Ιούνιος 28, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Δεν καταλαβα, με το DVI δεν εχουμε boot screen δηλαδη ??Τι ρολο βαραει τοτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.