Jump to content

Προεγκατεστημένη υδρόψυξη σε κουτι?

Ar@besqu.e

Recommended Posts

Μιά ωραία μέρα κέρδισα 200Ε μετά από μια δουλειά και βεβαίως ώντας απολύτως κολλημένος με τους υπολογιστές αποφάσισα να τα διαθέσω εκεί!!!! Θεωρώντας πως το σύστημά μου είναι πάνω-κάτω πλήρες και έχοντας διαβάσει άρθρα κάποιων περιοδικών θεώρησα πως θα έπρεπε να το κάνω και αθόρυβο!

ψάχνοντας λοιπόν και πεπεισμένος οτί το κουτί είναι που κάνει τη διαφορά έπεσα σε αυτό το κουτάκι από την checkmate Cool river Space Cowboy Watercooling Case Silver http://www.coolriver.de/coolriver/eng/Space%20Cowboy.htm

Τελικά, είναι το κουτί που κάνει τη διαφορά?

Πως θα ήταν ο πιο σωστός τρόπος να κάνεις αθόρυβο έναν υπολογιστή??????? (με 200Ε και όχι αναγκαστικά με υδρόψυξη)

Τι γνώμη έχετε για τα κουτία που έχουν πάνω έτοιμη υδρόψυξη????/:dots:

post-2201-1416071541,301_thumb.gif

Δεν ξέρω τι ψάρια πιάνει η υδρόψυξη αυτού του κουτιού.

Πάντως οι σωλήνες-καλαμάκια μου θυμίζουν aquarius (κάτι που δεν είναι καλό).

Αθόρυβο;

Εξαρτάται τι έχεις μέσα στο κουτί.

Αν έχεις πολύ απαιτητικά και άγρια υπερχρονισμένα πραγματάκια , τότε θες νερό.

Αλλιώς μπορεί να κάνεις την δουλειά σου και με αέρα.

Αν έχεις όρεξη μπορείς να φτιάξεις custom υδρόψυξη και να την προσαρμόσεις στο κουτί (και το αντίστροφο).

Αλλιώς πολύ ενδιαφέρον έχει το Reserator.

Aν θέλεις πολύ αθόρηβο νερό πάρε Reserator(δεν θα στο πρότηνα για οβερκλοκ...), πολύ εύκολο στην εγκατάσταση και πραγματικά αθόρηβο...

http://www.zalmanusa.com/usa/product/view.asp?idx=63&code=021

Μαλλον δεν ειναι και ιδανικο αυτο το κουτι. Δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλο και η υδροψυξη που εχει ειναι για πεταμα. Στα ιδια λεφτα θα σου προτεινα κανενα heroilchi με ΚΤ3 entry. Πολυ καλυτερη λυση κατα τη γνωμη μου.

ρε παιδια εγώ στράφηκα σε αυτές τις λύσεις γιατί μόλις είδα αυτό το τέρας στο πλαίσιο τρελάθηκα!!!!!!! Δε διαθέτω τοσο χώρο, το reserator μπορεί να έχει καλή απόδοση αλλά το μεονέκτημά του είναι εμφανές...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.