Braveheart1980 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2005 Και ναι , για πολλοστη φορα θα ταλαιπωρησω τους δυστυχους συμ-forum-ιτες με υδροψυξη!Λοιπον ενδιαφερομαι για ΚΑΛΟ o/cEχω πλεον εναν 3500+ venice και χρησιμοποιοντας μια πολυ γνωστη μεθοδο στο εξωτερικο πλεον , διαπιστωσα οτι ο επεξεργαστης μου παει γυρω στα 2800+Με την ταπεινη μου ομως xp90 κρασσαρε το συμπαν λογω θερμοκρασιας(restart μετα τους 53 C , συμφωνα με το speedfan) . Ανοιγω το κουτι βαζω τσιτα το κλιματιστικο (17C το δαγκωσα ο ατιμος!) και ως δια μαγειας επανηλθε πληρως η σταθεροτητα (snm long test κτλ).Πληροφοριακα η θερμοκρασια πηγε στου 42 C. Οποτε λεω ας παει το παλιοαμπελο θα παρω w/c!Το watercooling το θελω για ενα ΚΑΛΟ o/c οπως ειπα στην αρχη , αλλα μονο για τον επεξεργαστη!Και μη πειτε για καρτα γραφικων γιατι εχω την 6800 που ενα μπλοκ της προκοπης (που να πιανει ΚΑΙ τις μνημες) κανει ~90 ευρα (2 much 4 me).Ειμαι και ευχαριστημενος με το nvsilencer που της εχω βαλει, οποτε.... Oσο για το chipset λογω του γεγονοτος οτι πραγματικα ακουμπαει πανω του η καρτα γραφικων δεν νομιζω ουτε να χωραει μπλοκ ουτε να αξιζει!Σκεφτομαι 2 συνθεσεις για w/c(1) Custom αποτελουμενο αποα. Μεταχειρισμενο μπλοκ 11 ή καινουργιο μπλοκ skinny13β.Καινουργια αντλια hydor seltz 20 ή μεταχειρισμενη ανευ εγγυησεως l 30 ( το ιδιο μου κοστιζει)γ. Ψυγειο Black Ice Xtreme 120 ή Radiator Black Ice Pro 240 Dual Fanδ. Τανκ πατεντα (ταπερ μαμας-θειας-γειτονισας κτλ)ε. Σωληνες (μαλλον ασετεκ απο hacshop , μη σας πω και πρακτικερ!)Συνολο ~120-140 ευρα(2) Το ετοιμο της ασετεκα. http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=WaterCPUcooling&cp_id=54665β. Τανκ πατεντα (ταπερ μαμας-θειας-γειτονισας κτλ)γ. Σωληνες (μαλλον ασετεκ απο hacshop , μη σας πω και πρακτικερ!)Συνολο ~110 ευραΓια πειτε αποψεις ιδεες κτλYΓ1 Περιμενω τον spresv οταν ξυπνησει απο τη χθεσινη κραιπαλη (λεγε με Black Sabbath) να μου τα χωσει που πουλησα την παλια μου υδροψυξη οταν ειχα πελαγωσει πριν κανα 2μηνο! :002: ΥΓ2 Τα ψυγεια γραφει ο μουλτιραμας οτι υπαρχουν κατοπιν παραγγελιας. Ξερει κανεις πρακτικα απο εμπειρια ποσο μπορει να διαρκεσει κατι τετοιο?(μεχρι να μου το φερουν εννοω)
spresv Ιούνιος 26, 2005 #2 Ιούνιος 26, 2005 YΓ1 Περιμενω τον spresv οταν ξυπνησει απο τη χθεσινη κραιπαλη (λεγε με Black Sabbath) να μου τα χωσει που πουλησα την παλια μου υδροψυξη οταν ειχα πελαγωσει πριν κανα 2μηνο! :002: Τελικα δεν πηγα Black Sabbath, οποτε φαντασου τι εχεις να ακουσεις..... Τοσοι ανθρωποι σου χαμε πει να σε βοηθησουμε ρε συ και συ πηγες και την πουλησες! Ετσι και πουλησεις και τη 2η θα σου τη φερω κολαρο! :062: Αν περιμενεις για μεταχειρισμενα...φεξε μου και γλιστρησα....Δεν προκειται να φτιαξεις ποτε. Κατ' αρχην πες μας ποσα λεφτα μπορεις να διαθεσεις.
Braveheart1980 Ιούνιος 26, 2005 Author #3 Ιούνιος 26, 2005 Mεταχειρισμενα αυτα τα εχω βρει για αυτο και τα παραθετω! Λεφτα μεχρι 140 το ΠΟΛΥ ΥΓ Ατιμοι Black Sabbath παλι ο μικρος και αθωος Braveheart θα την πληρωσει!!! :001: :001:
spresv Ιούνιος 26, 2005 #4 Ιούνιος 26, 2005 Αφου τα εχεις βρει go for it, πριν φυγουν. υπολογισε και 2 φανακια αν δεν εχεις. Προτεινω φυσικα το 2πλο ψυγειο.
Braveheart1980 Ιούνιος 26, 2005 Author #5 Ιούνιος 26, 2005 Ειναι αξιοπιστες οι hydor seltz μεταχειρισμενες?Το μπλοκ δε χαλαει , σωστα?ΥΓ1 Το διπλο ψυγειο εχει λιγοτερα btu απο το xtreme , επειδη το xtreme ειναι πιο χοντροΥΓ2 Ανεμιστηρες εχω
schumifer Ιούνιος 26, 2005 #6 Ιούνιος 26, 2005 Από τη στιγμή που απλά θέλει λίγη βοήθεια ο επεξεργαστής σου πιστεύεις ότι το Άσετεκ ή το BigWater δε θα σε βοηθούσαν?
schumifer Ιούνιος 26, 2005 #8 Ιούνιος 26, 2005 Σφυρίζοντας αδιάφορα...http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.650464σφυρίζοντας αδιάφορα
Braveheart1980 Ιούνιος 26, 2005 Author #9 Ιούνιος 26, 2005 Σφυρίζοντας αδιάφορα...http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.650464σφυρίζοντας αδιάφοραΒρε λες??Ψηνομαι για bigwater ή το ετοιμο της asetekΞαναλεω οτι ενδιαφερομαι ΜΟΝΟ για cpu[edit] Μαλλον εν τελει για το ασετεκ θα παω που ειναι και ετοιμοπαραδοτο . Δεκτες οι οποιες αποψεις . Ειμαι και οικονομικα στριμωγμενος ... [/edit]
MADKiller7 Ιούνιος 26, 2005 #10 Ιούνιος 26, 2005 Ειναι αξιοπιστες οι hydor seltz μεταχειρισμενες?Απο προσωπικη εμπειρια,εχω να πω οτι ειναι μια χαρα φτανει αυτος που στη εδωσε να ειναι ενταξει παιδι.η δικια μου απο τον NoDSL ειναι μια χαρα,χωρις το παραμικρο προβλημα,μου την εδωσε με ρελε,αλλαγμενα ρακορ,μαζι με οτι ειχε το κουτι της.αν παρεις μεταχειρισμενα θα σου βγει πιο χαμηλα απο τα 140,οπως εμενα.για μπλοκ παρε του Skinny13 των εχω πρηξει με τα ευχαριστω το παιδι,οτι και να ηθελα με βοηθησε.εχω κατι φωτο στο λινκ,ολα μεταχειρισμενα στην υδροψυξη εκτος απο μπλοκ/σωληνες http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showpost.php?p=101823&postcount=3
spresv Ιούνιος 26, 2005 #11 Ιούνιος 26, 2005 Μακρια απο bigwater, ειναι ψιλοχαλια. Καλυτερα asetek αν θες ετοιμο.
magicman1442169094 Ιούνιος 26, 2005 #12 Ιούνιος 26, 2005 αν θες ετοιμο ,ασετεκ Αλλα οχι για hardcore o/c. το ειχα και το πουλησα. Εγω λεω πανε σε καστομ. οσο για την διαρκεια που ειπες αν εννοεις να το παραγγειλεις μεσα απο το νετ, εγω ειχα παρει το ασετεκ μεσα απο το σιτε των μουλτιραμα και εκανε ακριβως δεκα μερες να ερθει με κουριερ. δεν φταιει η κουριερ αλλα αυτοι αργουν να στο στειλουν. και η διαδικασια που πρεπει να βαλεις τα λεφτα σε λογαριασμο ειναι λιγο κουραστικη.
Braveheart1980 Ιούνιος 26, 2005 Author #13 Ιούνιος 26, 2005 αν θες ετοιμο ,ασετεκ Αλλα οχι για hardcore o/c. το ειχα και το πουλησα. Εγω λεω πανε σε καστομ. οσο για την διαρκεια που ειπες αν εννοεις να το παραγγειλεις μεσα απο το νετ, εγω ειχα παρει το ασετεκ μεσα απο το σιτε των μουλτιραμα και εκανε ακριβως δεκα μερες να ερθει με κουριερ. δεν φταιει η κουριερ αλλα αυτοι αργουν να στο στειλουν. και η διαδικασια που πρεπει να βαλεις τα λεφτα σε λογαριασμο ειναι λιγο κουραστικη.Oταν λες οχι για hardcore τι ακριβως εννοεις? Εννοω ποση διαφορα στον επεξεργαστη?Δηλ. με το ασετεκ ΔΕΝ ειμαι καλυμμενος , δηλ δεν θα εχω 10-15 βαθμους κατω full load temp?Για πες με το σημερινο σου w/c τι διαφορες ειδες?Απο τι αποτελειται το w/c σου ακριβως?
unseen Ιούνιος 26, 2005 #14 Ιούνιος 26, 2005 προτεινω το παρακατω κιτ με 150 τελικη ή το ιδιο με διπλο ψυγειο και δυο ανεμηστηρες στα 170 τελικη. Ειναι δοκιμασμενη και αξιοπιστη λυση Υγ. Τα bigwater-asetek απλα δεν συγκρινονται μαζι του...
magicman1442169094 Ιούνιος 26, 2005 #15 Ιούνιος 26, 2005 κοιτα αν θες μονο cpu οχι να δωσεις ΤΟ ρευμα νομιζω το ασετεκ σε καλυπτει. απο εκει και περα μην περιμενεις και πολλα. εγω λεω παρε καστομ ή αυτο που πρωτεινε o unseen. το καστομ εχει διαφορα αρκετη σε σχεση με το ασετεκ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.