rousok Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2005 Καλησπέρα παιδιά.Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα και χρειαζομαι help :100: .Πρίν δυο μέρες ένας φίλος μου μου έστειλε μια κάρτα γραφικών(gigabyte 9600 προ ultra)η οποια είναι σε άψογη κατάσταση.Το θέμα έχει ως εξής, με το που την έβαλαστο pc (και αφού απεγκατέστησα τους προηγούμενους drivers) η κάρτα φαίνεταινα μην δουλεύει κανονικά.Τι εννοώ : δοκίμασα να παίξω το counter strike:sourceκαι το σύστημα κολλάει, χάνεται η εικόνα και μένει μονο ο ήχος.Το pc δουλεύει κάτω από server 2003 enterprise edition με service pack 1.Είναι Αmd sempron 2400+ με 768 ram.Eχω δοκιμάσει από drivers - catalist τους καινούριους και τους omega drivers αλλακαι πάλι τίποτα. έφτασα στο σημείο να κάνω format και τα ίδια πάλι.το κουφό είναι ότι μόλις έβγαλα το service pack1 η κάρτα δουλεύει κανονικά.καμια ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortenick Ιούνιος 25, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2005 Δοκιμασε να απενεργοποιησεις απο το bios το agp fast writes.Εχουν αναφερθει πολλα προβληματα με αυτο ενεργοποιημενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.