Jump to content

Τι λενε αυτες οι υδροψυξεις?

blade_pan

Recommended Posts

Η μια ειναι Aquagate Liquid Cooling System και αλλη ειναι Levicom Watercube .

Τις θελω επειδη ειναι ομορφες και θελω να ρωτησω αν ειναι καλυτερες απο μια ΧΡ-120...?:)

Τι είπες τώρα ρε φίλε?! Απαράδεκτος!! Έκανε 2πλό ποστ και δεν τον έχουμε ευνουχήσει ακόμα??

Παρακαλούνται οι αντιν να αναρτήσουν τα, αποκολλημένα πλέον από το κορμί του, αμελέτητα στην κεντρική σελίδα προς παραδειγματισμό!:devil:

Δεν ξέρω δυστυχώς ρε συ Μπλειντ να σου πω για τις υδροψύξεις αυτες...αλλα μην περιμενεις και πολλά απο επιδόσεις.Σε ήχο μπορεις να κερδίσεις όμως σίγουρα

Φιλε μου εχω βαλει στο μηχανακι του ιντερνετ χωρις o/c πρεσκοτ 3gh απο 50 βαθμους που ειχε με την μαμισια ψυχτρα του κατεβικε στους 29-31 idle

με το ψυγειο το 80αρη και το block τις Silverprop.

Αν σκευτεσαι για o/c τοτε καλιτερα να πας σε ενα διπλο 120αρη δες την υπογραφη μου.

Αρχική απάντηση από blade_pan

Εχω το asetek waterchill αλλα δεν το μπορω αλλο...

Και ψαχνεσαι με αυτα?Δεν θα κερδισεις κατι αντιθετα με τις λυσεις αυτες θα χασεις μιας και το asetek αποδιδει καλυτερα.Καλυτερα να φτιαξεις ενα μονος σου με συμβουλες απο τα παιδια εκει θα δεις διαφορες.Τωρα αν η αλλαγη γινεται μονο για το look....πασο.

Αρχική απάντηση από blade_pan

Εχω το asetek waterchill αλλα δεν το μπορω αλλο...

@johns,ποιο εχεις βαλει?

Τι εγινε εδω,ειχε κανει ενα post ο Βασιλης....??

Και τα δυο τα εχω φτιαξει μονος μου γιαυτο που λεω παραπανω ειναι parts απο multirama και το αλλο ειναι το δυπλο ψυγειο του hac με eheim αντλια και το τρομερο block του Μιχαλη (11)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.