blade_pan Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2005 Η μια ειναι Aquagate Liquid Cooling System και αλλη ειναι Levicom Watercube . Τις θελω επειδη ειναι ομορφες και θελω να ρωτησω αν ειναι καλυτερες απο μια ΧΡ-120...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Ιανουάριος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Διπλό posting... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιανουάριος 13, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Τι είπες τώρα ρε φίλε?! Απαράδεκτος!! Έκανε 2πλό ποστ και δεν τον έχουμε ευνουχήσει ακόμα??Παρακαλούνται οι αντιν να αναρτήσουν τα, αποκολλημένα πλέον από το κορμί του, αμελέτητα στην κεντρική σελίδα προς παραδειγματισμό!:devil: Δεν ξέρω δυστυχώς ρε συ Μπλειντ να σου πω για τις υδροψύξεις αυτες...αλλα μην περιμενεις και πολλά απο επιδόσεις.Σε ήχο μπορεις να κερδίσεις όμως σίγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιανουάριος 13, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 8αρι ψυγειο δεν κανει δουλεια...καλυτερη η ΧΠ-120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Ιανουάριος 13, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Φιλε μου εχω βαλει στο μηχανακι του ιντερνετ χωρις o/c πρεσκοτ 3gh απο 50 βαθμους που ειχε με την μαμισια ψυχτρα του κατεβικε στους 29-31 idle με το ψυγειο το 80αρη και το block τις Silverprop.Αν σκευτεσαι για o/c τοτε καλιτερα να πας σε ενα διπλο 120αρη δες την υπογραφη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 13, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αν δεν το θέλεις για οβερκλοκ πάρε το Coolermaster είναι ποιο όμορφο(πολύ επιστημονηκό επιχήρημα) Αλλιώς πάνε σε costum:flex: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 13, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Εχω το asetek waterchill αλλα δεν το μπορω αλλο...@johns,ποιο εχεις βαλει?Τι εγινε εδω,ειχε κανει ενα post ο Βασιλης....?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Ιανουάριος 14, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan Εχω το asetek waterchill αλλα δεν το μπορω αλλο... Και ψαχνεσαι με αυτα?Δεν θα κερδισεις κατι αντιθετα με τις λυσεις αυτες θα χασεις μιας και το asetek αποδιδει καλυτερα.Καλυτερα να φτιαξεις ενα μονος σου με συμβουλες απο τα παιδια εκει θα δεις διαφορες.Τωρα αν η αλλαγη γινεται μονο για το look....πασο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 14, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Ναι βασικα θελω μια υδροψυξη με ωραιο look και να ειναι καλυτερη απο μια xp-120 ...το zalman?Τεσπα στην τελικη θα παω σε μια αεροψυξη καλη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 14, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Tι σε χαλαει με το Asetek ρε?Μια χαρουλα ειναι :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Ιανουάριος 14, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan Εχω το asetek waterchill αλλα δεν το μπορω αλλο...@johns,ποιο εχεις βαλει?Τι εγινε εδω,ειχε κανει ενα post ο Βασιλης....?? Και τα δυο τα εχω φτιαξει μονος μου γιαυτο που λεω παραπανω ειναι parts απο multirama και το αλλο ειναι το δυπλο ψυγειο του hac με eheim αντλια και το τρομερο block του Μιχαλη (11) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.