Jump to content

Stability Tester

Recommended Posts

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Δεν φταιει μονο το p4 2.4Ghtz... ειναι και λιγο το fsb που μπουκώνει. Για αυτο εχω μια υποψία οτι δεν θα δώ αποτελέσματα απο intel.....

Υ.Γ: Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η κατάσταση amd vs intel και δεν ασχολουμαι :)

Τα μπουκωμένα fsb έφτασαν....(μετά από σχετικές παρακλήσεις )

1M 1 thread

attachment.php?attachmentid=17979&d=1196029632

1M 4 thread

attachment.php?attachmentid=17980&d=1196029639

Tα συμπεράσματα ΔΙΚΑ ΣΑΣ ........

έχω μεγάλη απορία ... να έβλεπα αποτελέσματα μέσα απο Linux

Περιμένω φυσικά τον Λουκά να μας πει την γνώμη-παρατήρησή του

post-3234-1442174848,0483_thumb.jpg

post-3234-1442174848,1273_thumb.jpg

Τα μπουκωμένα fsb έφτασαν....(μετά από σχετικές παρακλήσεις )

Tα συμπεράσματα ΔΙΚΑ ΣΑΣ ........

έχω μεγάλη απορία ... να έβλεπα αποτελέσματα μέσα απο Linux

Περιμένω φυσικά τον Λουκά να μας πει την γνώμη-παρατήρησή του

Μπράβο ρε Tsif.Δεν γινεται "ανταγωνισμος" με συμμετοχή μονο στα μισα .......Δηλαδη δεν το βλέπετε και μόνοι σας?

Ας ελπισω οτι θα δώ κι αλλες συμμετοχές ............. :)

Πάντος καλό θα ήταν να δούμε μέσα από Linux ένα τεστ με intel ...

Και εγώ θέλω να το δω αυτό, αλλά δυστυχώς δεν έχω πρόσβαση σε quad intel. Μόνο σε dual στο γραφείο.

Και φυσικά η παρουσία του Λουκά στο θέμα πιστεύω ότι θα δώσει φως στην υπόθεση..

Για να δεις πως παίζει το FSB σε σχέση με το Hypertransport, ξεκινάς με μικρούς υπολογισμούς και λίγα threads και μετά αρχίζεις και τα ανεβάζεις.

Πχ 1Μ με 2 threads, 2M με 4 threads, 4M με 8 threads και 8Μ με 16 threads. Τα ίδια με το AMD σύστημα. Στο τέλος συγκρίνεις τα δύο πινακάκια με τους χρόνους. Με το ίδιο λειτουργικό και τα δύο μηχανήματα. Αν είναι linux να είναι και τα δύο στα ίδια bits, όχι το ένα 32 και το άλλο 64 γιατί οι διαφορές είναι μεγάλες. Στο screenshot κάτω βλέπεις αριστερά τον tester σε στατικό build 32 bits και δεξιά σε στατικό build στα 64 bits, στο ίδιο hardware.

post-64-1442174848,3902_thumb.jpg

• 2 months later...

Υπάρχει περίπτωση να το κάνω build και να το τρέξω απο OS X? Darth αν με βοηθήσεις στο build μπορώ να σου δώσω αποτελέσματα και απο OS X (και φυσικά να γίνω και tester σε apple system)

Θεε μου έχει 40 λεπτά που κάνω build την Qt για mac... Θα μας τρελάνει? Ελπίζω να μη γίνεται άσκοπα :/ Αν το μόνο που χρειάζομαι είναι η Qt τότε πάμε καλά

Edit: Oops...

Dependencies and platform support

System Stability Tester is a C++ program. It depends on Trolltech's Qt version 3.3.x and the GNU Multiple Precision Arithmetic Library version 3.1.x or later, the fastest bignum library on the planet!

Και από το site της GMP Lib:

This page is an attempt to help and caution GMP users of the problems to expect when compiling GMP on Mac OS.

Most people use Apple's "Xcode" bundles for compilation on these systems. Unfortunately, of the many Xcode releases we've tried, none has worked properly. The most common problem is that the compiler generates incorrect code. But there have also been problems with the linker and assembler.

Edit2: Αν έχεις το θεό σου... Ακόμα make κάνει η qt3. Η GMP Library πάντως τελείωσε επιτυχώς ./configure , make , make check , make install

Θα το δοκιμάσω αύριο, δουλεύω 00:00-08:00

Η qt εν τέλει τελείωσε το compile αλλά δε δούλεψε, γιατί δεν είχα δώσει την παράμετρο -thread κατά το ./configure . Δοκίμασα να ξανακάνω compile με την παράμετρο, αλλά δεν τη δέχεται οπότε κατεβάζω 2 .dmg που βρήκα (qt + development libraries). Αν αποτύχει και πάλι να βρεί τη MT έκδοση της qt θα δοκιμάσω το port (κοινώς αφού έφτασα ως εδώ δε λεει να το παρατήσω).

Chris αυτό σου κάνει; Δεν το έχω δοκιμάσει. Μόνοι τους τον έκαναν port.

Τζίφος. Αν και το fink κατάφερε και μου πέρασε τη mt εκδοχή της qt, και κατάφερα κ έκανα το ./configure, στο make βγάζει errors και δεν πάει παραπέρα (και μέσω fink αλλά και απο το πακέτο από το sourceforge τα errors είναι τα ίδια). Darth, αν θες να σου δώσω τα errors του make μπας και μου βρείς τι φταίει πες μου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.