Jump to content

Stability Tester

Recommended Posts

attachment.php?attachmentid=7180&stc=1

Kαι με το καινουριο παιχνιδι.....

Ωραιο το toledo ! :080:

Eπιτηδες το εκανες για τα 59sec ή δεν παει αλλο κατω ???:042:

Mπραβο ρε Κωστη !!! Σε ηθελε και λιγο η τυχη . :)

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Μεχρι τα 3GHz εχει ακομα απλα τωρα δεν το πειραζω αλλο θα το αφησω λιγακι στα 2.75GHz να στρωσει τα 59s τυχαιο ηταν LOL.......

Μεχρι τα 3GHz εχει ακομα απλα τωρα δεν το πειραζω αλλο θα το αφησω λιγακι στα 2.75GHz να στρωσει τα 59s τυχαιο ηταν LOL.......

μπορεις να δωσεις μετρησεις με PCTBench ? :)

ThorLite ευχάριστw που πόσταρες μετά από εμενα,δηλαδή μου έφτιαξες το κέφι,θα τον πετάξω τον η/y mou πια με αυτά που βλέπω

Όχι ρε παλλικάρι τραβάει μπέντσια στα 3 γίγα από τώρα?Δηλαδή άμα φύγουνε οι βαριές οι ζέστες τι θα κάνει το εργαλείο?

Ανεβαζω ενα δικο μου για να ρωτησω κατι. Εχω μνημη 2χ256 2.5 3 3 7 kingston pc2700 και ειδα οτι ο TASOS με ιδιο επεξεργαστη αλλα καλυτερες μνημες ειναι μονο 3 sec γρηγοροτερος. Δεν θα επρεπε να ειναι μεγαλυτερη η διαφορα μιας και εχει τοσο σφιχτους χρονισμους?

post-1968-1442174154,3997_thumb.jpg

ενα update απο μενα,με διαιρετη(FSB:RAM=6:5) στις μνημες και ανεβασμενο CPU

4*256 ΤCCC DDR400 @ DDR420 @ 2.65 @ 3-3-3-8-1T

post-200-1442174155,9116_thumb.jpg

Ανεβαζω ενα δικο μου για να ρωτησω κατι. Εχω μνημη 2χ256 2.5 3 3 7 kingston pc2700 και ειδα οτι ο TASOS με ιδιο επεξεργαστη αλλα καλυτερες μνημες ειναι μονο 3 sec γρηγοροτερος. Δεν θα επρεπε να ειναι μεγαλυτερη η διαφορα μιας και εχει τοσο σφιχτους χρονισμους?

Ο TASOS τις εχει στα 2 2 2 12

Μπορει να μου εξηγησει κανεις??

Οι πιθανοί παράγοντες που βλέπω εγώ πως πρέπει να εξετάσουμε είναι το λειτουργικό, το φορτίο στο background και οι memory controllers. Κάπου μέσα σε αυτά είναι και η απάντηση.

• 2 weeks later...

Πρωτο αποτελεσμα απο την εκδοση 0.5 :)

Απο το χρονο καταλαβαινετε οτι δεν προκειται για power μηχανημα αλλα απο το tablet_pc μου, το οποιο φοραει εναν P3 1333Mhz και 1GB Ram και η χρηση του δεν ειναι οι τρομερες επιδοσεις αλλα αυτη την εποχη με αυτο και μονο αυτο εχω ξεμεινει.;)

Παραθετω την εικονα με το αποτελεσμα υπολογισμου του 1Μ με επιλεγμενα 2 threads...

post-3-1442174164,3973_thumb.jpg

Λοιπόν έχω κάνει compile με sse2 και δεν περίμενα να τρέχει σε P3. Τελικά ο gcc παράγει πιο έξυπνο κώδικα από ότι περίμενα :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.