AquaSonic1442169069 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2005 Μου εφερε ενας φιλος μια gigabyte ga-8srx στην οποια εκανε το θεικο και εβαλε αναποδα την ram :068: . Μετα ειπε οτι αρχιζε να μυριζει να καιγεται κατι. Τωρα που την αναβω, κανει μονο cold-boot. Εβγαλα μπαταρια (δεν εχει jumper :068: ) για 10αλεπτο και αλλα τιποτε. Ψοφια ειναι? Περιμενω γνωμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιούνιος 24, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 καλυνύχτα της, ε΄τσι έκαψα και εγω την μητρικη της αδελφής μου, απο κεκτημένη ταχύτητα εβαλα αναποδα μια ram και μολις την ανοιξα ενα Mosfetακι ασπρισε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Ιούνιος 24, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 να ρωτήσω κάτι. Πώς καταφέρνετε κ βάζετε ανάποδα τις μνήμες? Αν δεν κάνω λάθος μόνο με έναν τρόπο μπορείς να την τοποθετήσεις. Έχει εγκοπές για να μην κάνεις λάθος. Μου κάνει εντύπωση πως μπήκε σε εσάς ανάποδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιούνιος 24, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 ααα ειναι πολύ εύκολο! εγω ας πουμε μετα από αυτο και απο το αγχος μου ουτε που το πήρα χαμπάρι το πως το εκανα... και δεν ειμαι ασχετος... 16χρονακια ειναι αυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Ιούνιος 24, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 panoc δεν διαφωνώ αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω πώς μπορεί να μπεί μια μνήμη ανάποδα τη στιγμή που κουμπώνει με έναν μόνο τρόπο. Πρέπει να ανέβηκες επάνω της για νατη κουμπώσεις. Δεν είναι θέμα εμπειρίας αλλά βιασύνης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιούνιος 24, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 μα δε κουμπωσε, έκαστσε στραβα και εγω απο τη βιασύνη μου δε το πρόσεξα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Ιούνιος 24, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 ε πώς έκατσε στραβά κ κούμπωσε κ άνοιξε το πι-σι? Καλά γίνονται δε λέω, αλλά θέλει προσοχή άλλη φορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιούνιος 24, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Δυστυχως συμβαινει ... Εχω καψει καναδυο μνημες (ευτυχως μονο μνημες) απο παρομοιες καταστασεις . Η μνημη πιανει στα clips αλλα οχι και στο socket , οποτε η ζημια ειναι αναποφευκτη . Εσυ δεν εχεις δωσει την απαραιτητη βαρυτητα και η ζημια γινεται...Ακομη και σε εμας με την πολυχρονη εμπειρια .Υπερβολικη σιγουρια , θα ελεγα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaSonic1442169069 Ιούνιος 24, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Εγω αναρωτιεμαι πως μπορει να εχει καει, οταν δεν φαινετε τπτ καμενο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιούνιος 24, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Η λεξη κλειδι ειναι : "φαινεται" !Tα φαινομενα απατουν . Δεν ειναι απαραιτητο να φαινεται . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.