anhelito Ιούνιος 26, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 κάνε αναβάθμιση στο bios τότε. Έχεις μείνει πολύ πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιούνιος 26, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 Aυτο δε σημενει οτι ειναι κακο.Δες αν στα καινουρια bios διορθωνεται τπτ σοβαρο αλλιως μην ασχοληθεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forwardS Ιούνιος 26, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 Δε μου λες...Αυτα τα κανει ανεξαρτητα απο το αν εχεις βαλει drivers στην audigy ?Δλδ και μονο η καρτα να ειναι μεσα παλι τα ιδια ?ναι έτσι ακριβώς.χωρίς κάρτα δεν είχε βγάλει πρόβλημα- αν και λόγω του ότι κολλάει όποτε γουστάρει πρέπει να το ξανατσεκάρω για να σιγουρευτώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forwardS Ιούνιος 26, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 κάνε αναβάθμιση στο bios τότε. Έχεις μείνει πολύ πίσω.είπα έχω την a7n8x-dlx όχι την a7n8x-e dlx που έχουν και διαφορετικά bios.To 1008 είναι το τελευταίο για τη μητρική μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιούνιος 26, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 Δεν εχει κανενας φιλος σου την ιδια καρτα να δοκιμασεις μπας και... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jara Ιούνιος 26, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 δοκιμάστε άλλους drivers εγώ έχω τους κχ:http://www.driverheaven.net/forumdisplay.php?f=74 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forwardS Ιούνιος 27, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 κατέβασα το rivatuner και είπα να βάλω το hardware monitoring καθώς έπαιζα παιχνίδια....Γενικά η gpu κάνει iddle στους 51-53 και η θερμοκρασία που έβλεπα μόλις κατέβαζα το παιχνίδι ποτέ δεν έφτανε τους 70, το rivatuner όμως μου έδειξε θερμοκρασία έως και 86 βαθμούς !!!!! στο san andreas που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα, οπότε μάλλον μιλάμε για κλασσικό πρόβλημα θερμοκρασίας. Κάτι που είχα αποκλείσει από την αρχή δεδομένου ότι η κάρτα είναι στα default!Καμιά καλή ψύχτρα υπάρχει να προτείνετε για 6600gt agp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.