Jump to content

WiFi ADSL is Here By 3Com.......

Dagalidis

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Exθές διαπύστωσα ένα πρόβλημα.......

Σχεδόν ανά 2 ώρες όταν αλλάζει IP η σύνδεσή μου, το MODEM κάνει γενικό RESTART με αποτέλεσμα να κόβει τα Downloads και να ξανακάνει redial....

Μέχρι και το WiFi κάνει RESTART....

Samael ..... είχες και εσύ κανένα παρόμοιο πρόβλημα ???? Αν ΝΑΙ πως το έλυσες ?????

Οποιος έχει καμμιά ιδέα ας την πεί..... :(

Δυστιχως δε μπορω να σε βοηθησω σε αυτο...

Εχω staticIP οποτε δεν αλλαζει ποτε κ με τιποτα :)

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Exθές διαπύστωσα ένα πρόβλημα.......

Σχεδόν ανά 2 ώρες όταν αλλάζει IP η σύνδεσή μου, το MODEM κάνει γενικό RESTART με αποτέλεσμα να κόβει τα Downloads και να ξανακάνει redial....

Μέχρι και το WiFi κάνει RESTART....

Samael ..... είχες και εσύ κανένα παρόμοιο πρόβλημα ???? Αν ΝΑΙ πως το έλυσες ?????

Οποιος έχει καμμιά ιδέα ας την πεί..... :(

έχω και εγώ το συγκεκριμένο και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα

το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι μετά από μερικές μέρες στο Μουλάρι να τρώει γενικό κόλλημα (τώρα αν είναι η γραμμή ή το 3com δεν ξέρω) και να θέλει restart για να κάνει sync

τώρα να κάνει μόνο του restart είναι λίγο περίεργο....

δοκίμασε πάντως να βάλεις τελευταίο firmware (έχουν βγει πολλά μέχρι τον 11/2004 αν δεν κάνω λάθος)

Εκανα ένα Firmware Update και από τότε δεν ξαναπαρουσιάστηκαν προβλήματα.....

Μάλιστα στις οδηγίες του Update βρήκα περιγραφή του προβλήματος που είχα που οφειλόταν στην υπερχύληση του Buffer του Router όταν έκανα Download από DC++ ..... με αποτέλεσμα το γενικό RESTART της συσκευής.....

Δεν ξέρω αν οφείλεται στην Forthnet - OTE ή στο Firmware που πέρασα αλλά τα PING έπεσαν στα 18 - 24 ms .....:woot::D:T:

• 2 weeks later...

ΜΑΜΩ το κέρατό μου.....

Εδώ και 5 - 6 μέρες τα PING χτυπήσανε ΚΟΚΚΙΝΟ ( 110 - 280 ms ) :wall: :wall: :wall: και η FORTHENT πετάει το μπαλάκι στον πΟΤΕ .....

Εχετε παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο και εσείς ?????

Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 16:05]

sorry αλλα ZyXEL RuLeZZZZZ

δουλευω 24/7 το dc++ απο τον απριλη και δεν εχει φαει restart! Βεβαια βοηθαει και η βιβο που δεν σε πεταει (συχνα) για ip renewing!

Sorry but λιγάκι offtopic :

To restart λύθηκε δια παντός με το firmware Update & DC++ έχω σταθερά 43ΚΒ/s όταν βρώ user Που να τα έχει....

Το αστείο είναι ότι από DC++ κατεύασα μέχρι 90 - 121ΚΒ/s για κανένα πεντάλεπτο :eek::jump:

βρε συ μολις διαβασα το θρεντ για πρωτη φορα!

το ξερω οτι ηταν καπως ΟΤ προς την τελευταια σου ερωτηση...

Απλα εμεινα λιγο μ@λ@κας οταν διαβασα για το buffer overflow...

Αυτο που λες για την ταχυτητα, οφειλεται σε συμπιεση, αποκλειεται να κατευαζες μπ3 και να σου εγραψε τετοια π@παρι@.... για 5 λεπτα κι ολας!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.