Dagalidis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2005 Bαρέθηκα τα καλώδια και είπα να περάσω σε WiFi την ADSL που έχω έτσι ώστε σε όλο το σπίτι ανά πάσα στιγμή να έχω πρόσβαση χωρίς να χρειάζεται να μένω σταθερός κάπου λόγο Laptop.....Mετά από λίγη έρευνα βρήκα την λύση 3Com Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 πρέπει να ανοίξεις τις πόρτες που απαιτεί το κάθε πρόγραμμασχετικές ρυθμίσεις (port trigering) υπάρχουν στα menu του router (security / firewall κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιανουάριος 13, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 20:22] πρέπει να ανοίξεις τις πόρτες που απαιτεί το κάθε πρόγραμμα σχετικές ρυθμίσεις (port trigering) υπάρχουν στα menu του router (security / firewall κλπ) Προφανώς θα λές για κάτι τέτοιο....... Μήπως ξέρετε για DC++ τι πρέπει να βάλω ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιανουάριος 13, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Εχω και πάρα πολύ καλό PING...... ΦΤΟΥ μην το ματιάξω....... 29 ms ΘΑΥΜΑ ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 13, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Dagalidis Προφανώς θα λές για κάτι τέτοιο.......Μήπως ξέρετε για DC++ τι πρέπει να βάλω ????? ακριβώς!για DC++ δεν σε βοηθήσω καθότι είμαι του μουλαριού....υποθέτω βέβαια ότι υπάρχουν πολλά άλλα μέλη που θα ξέρουν ακριβώς.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DsLmaNiaC Ιανουάριος 13, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Στις ρυθμίσεις στο connection του DC βάλε να λειτουργεί σε Passive mode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιανουάριος 13, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Προσωρινά εγκατεστημένο....... HELP.... For DC++ Please :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιανουάριος 13, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από DsLmaNiaC [Σήμερα, στις 20:46] Στις ρυθμίσεις στο connection του DC βάλε να λειτουργεί σε Passive mode. Αυτό ΗΤΑΝΕ ....... PASSIVE MODE ήθελε το άτιμο........ :worship: :worship: :worship: THANKS....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DsLmaNiaC Ιανουάριος 13, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Την έχω πατήσει και ξέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 13, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 δεν είμαι ειδικός στο θέμα αλλά απ' ότι ξέρω πολλά προγράμματα του τύπου δουλεύουν και χωρίς να ανοίξεις πόρτες αλλά με απογοητευτικές ταχύτητες...δεν ξέρω αν αυτό ισχύει για το DC++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιανουάριος 13, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Το DC++ είναι το μόνο που δεν έχει πρόβλημα ταχύτητας........ Αν πετύχεις κανένα Σουηδό με 5ΜΒ connection κατευάζει με 43Κb/s σταθερότατα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 13, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Eδω εισαι Dag http://www.portforward.com/cportsnotes/dc++/dc++setup.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
DsLmaNiaC Ιανουάριος 13, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Στο DC πρέπει να πετύχεις χρήστες με καλές γραμμές και σημαντικό να περιορίζεις το upload όπως σε όλα τα προγράμματα αυτού του τύπου. Αν έχεις το upload ανεξέλεγκτο τότε σου μειώνεται και η ταχύτητα του download, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιανουάριος 13, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 21:06] Eδω εισαι Dag http://www.portforward.com/cportsnotes/dc++/dc++setup.htm Eυχαριστώ βρε φίλε..... Αυτός ο οδηγός είναι πραγματικός Θησαυρός.... :worship: EDIT :::::: Ξέχασα να σας πώ και την τιμή του..... 150 euro μαζί με το ΦΠΑ από E-SHOP .......... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DsLmaNiaC Ιανουάριος 13, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Καλορίζικο και καλό σερφάρισμα, δε στα είπαμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 13, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Tιποτα βρε,τον DJD να ευχαριστεις που μου ειχε δωσει το λινκ γιατι εχω κ γω το ιδιο Modem http://www.portforward.com/3com/3CRWE754G72.htm Αντε κ καλοδουλευτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matia Ιανουάριος 13, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Υπόψιν ,αν δεν το ξέρεις, αν το έχεις αφήσει σε Passive Mode δεν μπορείς να κατεβάσεις από χρήστες που είναι επίσης Passive και χάνεις αρκετούς έτσι γιατί πολλοί είναι σε πανεπιστήμια/lan όπου δεν μπορούν να γίνουν Active και συνήθως είναι αυτοί που έχουν και τρελές συνδέσεις. Καλό ασύρματο downloading πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιανουάριος 14, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Exθές διαπύστωσα ένα πρόβλημα....... Σχεδόν ανά 2 ώρες όταν αλλάζει IP η σύνδεσή μου, το MODEM κάνει γενικό RESTART με αποτέλεσμα να κόβει τα Downloads και να ξανακάνει redial.... Μέχρι και το WiFi κάνει RESTART.... Samael ..... είχες και εσύ κανένα παρόμοιο πρόβλημα ???? Αν ΝΑΙ πως το έλυσες ????? Οποιος έχει καμμιά ιδέα ας την πεί..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Ιανουάριος 14, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 πληροφορίες για όλα τα θεματα για dc++ από ένα καλό ελληνικό hub : http://www.angelos0.com/FAQ.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Ιανουάριος 14, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 εμενα η ip αλλάζει μονο οταν κανω restart το pc μου . Εσενα πως και αλλαζει καθε 2 ώρες. Μου φένεται στην Forthnet ότι θέλουνε κάνουνε. 21 μέρες είχα την ίδια ip μεχρι που έκανα restart. Πάντος είναι κουφό όταν αλλάζει η ip το modem να κανει γενικο restart. Κατι πρέπει να παίζεται με τις ρυθμίσεις του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.