Jump to content

new pc 4 bro

loubas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα σε ολους,

ο brother αποφασισε να παρει pc κυριως για επεξεργασια μουσικης, και φυσικα για κανα παιχνιδακι κ ταινιουλες. θελει λεει γρηγορο μηχανημα επειδη τα προγραμματα του ειναι πολυ βαρια (μαλλον το ειπε για να μην του δωσω τον δκο μου και παρω εγω καινουριο).

Η αγορα θα γινει απο θεσσαλονικη την επομενη εβδομαδα (μαλλον απο infoshop) οποτε θα ηθελα να μου προτεινετε καποια συνθεση γυρω στα 1000 και κατι ευρω.

Καρτα ηχου θα αγοραστει ξεχωριστα, και ηχεια υπαρχουν ηδη.

Αυτο που θελουμε λοιπον ειναι το tower και οθονη.

Οθονη μαλλον για καποια LG 17 TFT σκεφτομαι.

Οσον αφορα τα υπλολοιπα μαλλον A64 με 1GB ram (2*512 dual) μια καρτα γραφικων (οσο πιο καλη γινεται), ενα modem 56ρι, ενα σκληρο (πχ 160GB), ενα απλο κουτι, και ενα dvd-rom.

Εαν μπορει καποιοσ να βοηθησει στην επιλογη, να προτεινει δλδ τι θα επαιρνε ο ιδιος, και να με διαφωτισει λιγο τι παιζει με τις μητρικες γιατι πολλες αλλαγες βλεπω.

many thanx

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 20:39]

[DJD mode on]το ξεχειλωσες το thread man[/DJD mode off]

OT με το κιλο πανε οι τιμες???

:p

νομιζω ειναι να παρω καλυτερα καποιον a64 (πιο γρηγορος κ πιο φτηνος). Επισης καποιοα μητρικη που να υποστιριζει dual memory. Τωρα για sata δεν ξερω ας μου πει καποιος τα προτερηματα εναντι του ATA.

Για οθονη μαλλον LG1730, και καρτα γραφικων καπως καλυτερη αυτη ειναι για τα μπαζα...

Αρχική απάντηση από loubas [Σήμερα, στις 22:08]

νομιζω ειναι να παρω καλυτερα καποιον a64 (πιο γρηγορος κ πιο φτηνος). Επισης καποιοα μητρικη που να υποστιριζει dual memory. Τωρα για sata δεν ξερω ας μου πει καποιος τα προτερηματα εναντι του ATA.

Για οθονη μαλλον LG1730, και καρτα γραφικων καπως καλυτερη αυτη ειναι για τα μπαζα...

Έχεις κάνει καμμιά σύνθεση με Α64; Πόσο είναι το σύνολο;

Αρχική απάντηση από loubas

:T:

Αυτο πως σας φαινεται???

MIDI TOWER ATX 350W KING J874HL

GIGABYTE K8NS PRO, FSB800MHZ,(SOCKET 754)

AMD ATHLON 64 3200+ 2.2Ghz/512K BOX ( Socket 754)

2*DIMM DDR 512MB/400MHZ BN KINGSTON

MSI NX6600GT-VTD128 AGP RETAIL

MAXTOR 160GB 7200RPM ATA/133 SATA

FDD 1.44MB 3.5" BLACK

TOSHIBA SD-M1912BB INT 16x48 IDE BLK BLACK

LG 17" L-1730S LCD GREY/BLACK TCO'99

MICROSOFT INTERNET PS/2 ENG BLACK

MICROSOFT WHEEL MOUSE OPTICAL PS/2 USB

CRYPTO BEST 2 PCI V.92 BULK

Σύνολο 18,6 kg 993,54

Αξία ΦΠΑ (18%) 178,84

Συνολική Αξία 1.172,38

Τι ηλικια εχει ο αδερφος σου...?????

Θα προτεινα Α64 2800+

και μητρικη με pci-e αφου σιγα σιγα αποσυρωνται Οι agp..

η τουλαχιστον πιο ευκολα βρισκεις pci-e..

δισκο παρε seagate 5 χρονια εγγυηση και παρε κατι μεγαλυτερο (200giga)

ειναι 19.

οι pci-e σε επιδοσεις σε σχεση με τις agp πως πανε? Επισης γιατι ειναι σχεδον μιση η τιμη τους???

δεν ξερω γιατι ειναι ποιο φθηνοι...

παντως με τον 2800+ θα ειναι υπερκαλημενος... εδω εγω εχω τον mobile και ειμαι καλα...

Θα επέλεγα τη μαμά της gigabyte.......την έχω πιο πολύ εμπιστοσύνης απο την MSI......απο κει και πέρα your choise....;)

Και άλλαξε πληκτρολόγια και mouse από Microsoft σε Logitech. Πολύ καλύτερες επιλογές από της MS.

Edit: Από τις δύο προτιμώ τη Gigabyte. Αλλά γιατί δεν πας σε nforce4 ή τουλάχιστον 939 μια και καλή; Θέλεις να κρατήσεις το κόστος χαμηλά;

τελικά μου είπαν από το μαγαζί ότι δεν έχουν φέρει 6600GT και δεν ξέρουν αν θα φέρουν...

αξίζει να πάρω μια 9600pro με 130 euro η να πάω στο πλαίσιο k να πάρω την "αλβατρον" 6600GT με 240??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.