fantacid Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2005 Εχω φτιαξει ενα κλιπακι σε .wmv ειναι φωτογραφιες σε σειρα μαζι με μουσικη,το προβλημα μου ειναι οτι τωρα δεν μπορω να βγαλω τη μουσικη κ να βαλω καποια αλλη μουσικη.Ξερει καποιος πως να αλλαξω μουσικη κ πως μπορω να βαλω διαφορετικο dealy σε καθε frame?To default ηταν στα 5sec αλλα χρειαζομαι διαφορετικο delay σε καθε frame.εναλλακτηκα καποιο προγραμμα ωστε να μπορω να το κανω?καλο θα ηταν εαν μπορω να πειραματιστω με το αρχικο .wmv γιατι ειναι γυρω στις 200 φωτο με συγκεκριμενη θεση.p.s.To ιδιο υπαρει κ σε .avi αν υπαρχει περιπτωση να δουλεψω με αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ERMOULIS1442169073 Ιούνιος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 για φωτο με μουσική καλύτερα κάντο σε Powerpoint...aφου δέν έχεις βιντεο Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Ιούνιος 21, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 μπορει να διαχειριστει το pp .wvm ή .avi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Ιούνιος 21, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 μπορει να διαχειριστει το pp .wvm ή .avi?δέν νομίζω. Clip art μπορεί AVI και WMA λίγο απίθανο μου φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ERMOULIS1442169073 Ιούνιος 21, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 ναι , διαχειρίζεται και video , τα εισάγεις κανονικάπροσοχή όμως , αν θέλεις να την παρουσιάσεις σε άλλον υπολογιστή να την πακετάρεις και να την ξεπακετάρεις στον άλλον γιατι ενδέχετε να παρουσιάζονται λάθη στο χρονισμό μεταξύ των διαφανιων μουσικής και βιντεο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.