BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2005 hi παρατηρώ οτι ενας δισκος ποτ εχω στον δευτερο υπολογιστή μου , αρχίζει να γεμιζει χωρις λογο.ειναι 10 γιγα και περιεχει μονο συστημα και προγραμματα τα απαραιτητα και οχι τιποτα το ιδιαιτεροεπιλεγοντας απο windows explorer ολα τα περιεχομενα του δισκου βλεπω οτι ολα κι ολα ειναι 3,2 γιγαοταν ομως παω δισκος-->ιδιοτητες-->ελευθερος χωρος κτλ βλέπω οτ ιπερισσευουν 900 ΜΒ !!!ουτε με cleansweep , ουτε με νορτον γενικα , ουτε με προγραμαμτα απο τα xp , ουτε με εκκαθαρισση καταφερα να βρώ κατι να φταιει. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΡΜΑΤ?για πειτε καμια ιδεα , τι φταίει ?
voudas Ιανουάριος 13, 2005 #2 Ιανουάριος 13, 2005 κάνε ένα search με κριτήριο αρχεία πάνω πχ από 150mb να δεις τί πιάνει το χώρο...
BeetleJuice Ιανουάριος 13, 2005 Author #3 Ιανουάριος 13, 2005 απο 50ΜΒ και πανω σε ολα το δισκο υπαρχουν 6 αρχεια , τα 2 απο ενα παιχνιδι.... αντε βγαλε συμπερασμα πολυ καλη η ιδεα σου βουδα , αμεσως πηγα και το εκανα next ιδεα τωρα...
RaNd Ιανουάριος 13, 2005 #4 Ιανουάριος 13, 2005 κανε ενα Search -> "tmp" και βαλε να δειχνει και τα system kai hidden files
voudas Ιανουάριος 13, 2005 #5 Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice απο 50ΜΒ και πανω σε ολα το δισκο υπαρχουν 6 αρχεια , τα 2 απο ενα παιχνιδι.... αντε βγαλε συμπερασμα πολυ καλη η ιδεα σου βουδα , αμεσως πηγα και το εκανα next ιδεα τωρα... λογικά δε δείχνει τα κρυφά κλπ όπως λέει κ ο RaNd
antonisk7 Ιανουάριος 13, 2005 #6 Ιανουάριος 13, 2005 θα έκανα τα εξής: εκκαθάριση δίσκου- επιλογή όλων, defrag μετά ψάξιμο για ιούς, αν επιμένει το πρόβλημα φορματ , αν συνεχίζει μπορεί να έχει πρόβλημα ο δίσκος
astrolabos Ιανουάριος 13, 2005 #7 Ιανουάριος 13, 2005 Παίζει ρόλο ο δίσκος αντιμετάθεσης που χρησιμοποιεί το λειτουργικό σου σύστημα - αν έχεις 2000/XP καλύτερα να πάς να το ορίσεις μόνος σου αυτό - όπως επίσης σε σκουπίδια που βρίσκονται στο Temp και στο Temporary Internet Files.
BeetleJuice Ιανουάριος 13, 2005 Author #8 Ιανουάριος 13, 2005 προς αστρολαβος :"ο δίσκος αντιμετάθεσης που χρησιμοποιεί το λειτουργικό σου σύστημα" ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ???τι να κανω δηλαδή ?ρε παιδια 6 γιγα τα Temp και στο Temporary Internet Files ???ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?αφου ειναι ορισμενο για λιγοτερο600 ΜΒ γλιτώνω αν κανω εκκαθαριση , αρα δεν ειναι απο αυτό,κατι αλλο τρεχειτα απλα τεστ του νορτον τα βγάζει ανετα ολα,χωρις λάθη
Matia Ιανουάριος 13, 2005 #9 Ιανουάριος 13, 2005 Το πιθανό είναι να μην έχεις ενεργοποιήσει προβολή κρυφών αρχείων κλπ αλλά από την άλλη εσύ μας λές οτι σου λείπουν κοντά 6gb τι στο :devil: 6gb σε κρυφά αρχεία που τα βρήκες?Μήπως έχεις βάλει virtual τεράστια ή/και έχεις ορίσει να πιάνει πολύ χώρο το System Restore?Φαντάζομαι Scandisk έκανες οπότε μ@λ@κία στον σκληρό δε παίζει.Κοίτα και το Temp στο Documents&Settings/ΌνομαΧρήστη/LocalSettings μήπως έχει πολύ πράμα από installations.@ΑστρολάβοςΔίσκος Αντιμετάθεσης???????? Σμπαρακουάξ τι είναι αυτό???? Speak proper computer language pls
papatsonis Ιανουάριος 13, 2005 #10 Ιανουάριος 13, 2005 να ρωτησω... αν εχεις 98 η Με , και οχι ΧΡ ??? , στα 98/ΜΕ , αν αλλαζες το location στο τεμπ φαιλ, μετα πολλες φορες το αφηνε σκουπιδι στο παλιο παρτιτιον..(φυσικα , μπορει να μην εχει καμια σχεση με την περιπτωση σου..
astrolabos Ιανουάριος 13, 2005 #11 Ιανουάριος 13, 2005 Δισκος αντιματάθεσης = swap file (μετάφραση του Photoshop 7.0 CE)To Temp φυσικό είναι να γεμίζει, όπως και το Temp Internet files. Καλό είναι κάπου κάπου να τα αδειάζεις. Και ρυθμίζεις μόνο το φάκελο Temporary Internet Files, και όχι το φάκελο Temp.
Matia Ιανουάριος 13, 2005 #12 Ιανουάριος 13, 2005 Καλά αν και δεν είμαι της μετάφρασης όρων που δεν μεταφράζονται,το σωστό θα ήταν αρχείο αντιμετάθεσης ή για το Photoshop "δίσκος αρχείου αντιμετάθεσης" αλλά τέσπα το ίδιο πράγμα λέγαμε
BeetleJuice Ιανουάριος 14, 2005 Author #13 Ιανουάριος 14, 2005 πρεπει ναχει δικιο ο παπατσονης και ο ματιαγιατι αν θυμαμαι καλα κατι εχω κανει με το swap file αλλα δεν θυμαμαι τινομιζω τοχω παει σε αλλο drive ή αλλο παρτισιον κατι τετοιοπου να παω δηλαδη και τι να κανω?κατι φουσκωνει και τρωει χωρο απο μονο τουθα ορκιζομουν οτι εχω ιο , αλλα δεν εχω τοχω κοιταξει...
BeetleJuice Ιανουάριος 15, 2005 Author #15 Ιανουάριος 15, 2005 εκανα και defrag , καμια βελτιωση...πως μου τρωει χώρο η επαναφορα συστήματος ?εγώ την ενεργοποιώ αυτήν ή απο μονη της?γιατι αν μπαινει μονη της ,, τοτε μπορειαν την βαζω εγώ τοτε δεν εχω κανει κατι τετοιοακουω ιδεες,αντε να βρουμε ακρη...
Seeker Ιανουάριος 15, 2005 #16 Ιανουάριος 15, 2005 Η επαναφορά συστήματος τρώει αρκετό χώρο. Δεξί κλίκ στο "ο υπολογιστής μου" -> Ιδιότητες -> Επαναφορά συστήματος
BeetleJuice Ιανουάριος 16, 2005 Author #17 Ιανουάριος 16, 2005 1 γιγα ειναι ο δηλωμενος χωρος για επαναφορα συστηματοςεσυ λες οτι μπορει να φταιει εαυτο?νομιζω οχι,δεν ξερω τι αλλο να κανω...
morph Ιανουάριος 16, 2005 #18 Ιανουάριος 16, 2005 Για ιούς κοίταξες; δΟΚΊΜΑΣΕς και με άλλο antivirus? από αυτό που έχεις; βάλε κανα - δυο διαφορετικά...
Matia Ιανουάριος 16, 2005 #19 Ιανουάριος 16, 2005 Πήγαινε εδώ --> http://common.ziffdavisinternet.com/download/0/1300/DiskPie2.zip και κατέβασε το diskpie2 τρέξτο και δές σε πιο φάκελο αντιστοιχούν κοντά 6gb και πές μας.
BeetleJuice Ιανουάριος 17, 2005 Author #20 Ιανουάριος 17, 2005 ok παω να δοκιμασψ και σας λεωαξιζει παντως να βρουμε τη λύση , μπορει να τυχει στον καθέναεγω τυχαια το ειδα !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.