Jump to content

Εξαντληση δισκου χωρις λογο

BeetleJuice

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

hi

παρατηρώ οτι ενας δισκος ποτ εχω στον δευτερο υπολογιστή μου , αρχίζει να γεμιζει χωρις λογο.

ειναι 10 γιγα και περιεχει μονο συστημα και προγραμματα τα απαραιτητα και οχι τιποτα το ιδιαιτερο

επιλεγοντας απο windows explorer ολα τα περιεχομενα του δισκου βλεπω οτι ολα κι ολα ειναι 3,2 γιγα

οταν ομως παω δισκος-->ιδιοτητες-->ελευθερος χωρος κτλ βλέπω οτ ιπερισσευουν 900 ΜΒ !!!

ουτε με cleansweep , ουτε με νορτον γενικα , ουτε με προγραμαμτα απο τα xp , ουτε με εκκαθαρισση καταφερα να βρώ κατι να φταιει. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΡΜΑΤ?

για πειτε καμια ιδεα , τι φταίει ?

απο 50ΜΒ και πανω σε ολα το δισκο υπαρχουν 6 αρχεια , τα 2 απο ενα παιχνιδι....

αντε βγαλε συμπερασμα

πολυ καλη η ιδεα σου βουδα , αμεσως πηγα και το εκανα

next ιδεα τωρα...

:D

Αρχική απάντηση από BeetleJuice

απο 50ΜΒ και πανω σε ολα το δισκο υπαρχουν 6 αρχεια , τα 2 απο ενα παιχνιδι....

αντε βγαλε συμπερασμα

πολυ καλη η ιδεα σου βουδα , αμεσως πηγα και το εκανα

next ιδεα τωρα...

:D

λογικά δε δείχνει τα κρυφά κλπ όπως λέει κ ο RaNd

θα έκανα τα εξής: εκκαθάριση δίσκου- επιλογή όλων, defrag μετά ψάξιμο για ιούς, αν επιμένει το πρόβλημα φορματ , αν συνεχίζει μπορεί να έχει πρόβλημα ο δίσκος

Παίζει ρόλο ο δίσκος αντιμετάθεσης που χρησιμοποιεί το λειτουργικό σου σύστημα - αν έχεις 2000/XP καλύτερα να πάς να το ορίσεις μόνος σου αυτό - όπως επίσης σε σκουπίδια που βρίσκονται στο Temp και στο Temporary Internet Files.

προς αστρολαβος :

"ο δίσκος αντιμετάθεσης που χρησιμοποιεί το λειτουργικό σου σύστημα" ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ???

τι να κανω δηλαδή ?

ρε παιδια 6 γιγα τα Temp και στο Temporary Internet Files ???ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?

αφου ειναι ορισμενο για λιγοτερο

600 ΜΒ γλιτώνω αν κανω εκκαθαριση , αρα δεν ειναι απο αυτό,κατι αλλο τρεχει

τα απλα τεστ του νορτον τα βγάζει ανετα ολα,χωρις λάθη

Το πιθανό είναι να μην έχεις ενεργοποιήσει προβολή κρυφών αρχείων κλπ αλλά από την άλλη εσύ μας λές οτι σου λείπουν κοντά 6gb τι στο :devil: 6gb σε κρυφά αρχεία που τα βρήκες?Μήπως έχεις βάλει virtual τεράστια ή/και έχεις ορίσει να πιάνει πολύ χώρο το System Restore?

Φαντάζομαι Scandisk έκανες οπότε μ@λ@κία στον σκληρό δε παίζει.Κοίτα και το Temp στο Documents&Settings/ΌνομαΧρήστη/LocalSettings μήπως έχει πολύ πράμα από installations.

@Αστρολάβος

Δίσκος Αντιμετάθεσης???????? Σμπαρακουάξ τι είναι αυτό???? Speak proper computer language pls

να ρωτησω... αν εχεις 98 η Με , και οχι ΧΡ ??? , στα 98/ΜΕ , αν αλλαζες το location στο τεμπ φαιλ, μετα πολλες φορες το αφηνε σκουπιδι στο παλιο παρτιτιον..(φυσικα , μπορει να μην εχει καμια σχεση με την περιπτωση σου..

Δισκος αντιματάθεσης = swap file (μετάφραση του Photoshop 7.0 CE)

To Temp φυσικό είναι να γεμίζει, όπως και το Temp Internet files. Καλό είναι κάπου κάπου να τα αδειάζεις.

Και ρυθμίζεις μόνο το φάκελο Temporary Internet Files, και όχι το φάκελο Temp.

Καλά αν και δεν είμαι της μετάφρασης όρων που δεν μεταφράζονται,το σωστό θα ήταν αρχείο αντιμετάθεσης ή για το Photoshop "δίσκος αρχείου αντιμετάθεσης" αλλά τέσπα το ίδιο πράγμα λέγαμε :)

πρεπει ναχει δικιο ο παπατσονης και ο ματια

γιατι αν θυμαμαι καλα κατι εχω κανει με το swap file αλλα δεν θυμαμαι τι

νομιζω τοχω παει σε αλλο drive ή αλλο παρτισιον κατι τετοιο

που να παω δηλαδη και τι να κανω?

κατι φουσκωνει και τρωει χωρο απο μονο του

θα ορκιζομουν οτι εχω ιο , αλλα δεν εχω τοχω κοιταξει...

εκανα και defrag , καμια βελτιωση...

πως μου τρωει χώρο η επαναφορα συστήματος ?

εγώ την ενεργοποιώ αυτήν ή απο μονη της?

γιατι αν μπαινει μονη της ,, τοτε μπορει

αν την βαζω εγώ τοτε δεν εχω κανει κατι τετοιο

ακουω ιδεες,αντε να βρουμε ακρη...

Η επαναφορά συστήματος τρώει αρκετό χώρο. Δεξί κλίκ στο "ο υπολογιστής μου" -> Ιδιότητες -> Επαναφορά συστήματος

1 γιγα ειναι ο δηλωμενος χωρος για επαναφορα συστηματος

εσυ λες οτι μπορει να φταιει εαυτο?

νομιζω οχι,δεν ξερω τι αλλο να κανω...

Για ιούς κοίταξες; δΟΚΊΜΑΣΕς και με άλλο antivirus? από αυτό που έχεις; βάλε κανα - δυο διαφορετικά...

ok παω να δοκιμασψ και σας λεω

αξιζει παντως να βρουμε τη λύση , μπορει να τυχει στον καθένα

εγω τυχαια το ειδα !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.