louis_gas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2005 λοιπον εχω την msi 6600gt 128mb.αυτη τη στιγμη τρεχω μονο τον explorer και εχει 51c.οταν επαιζα underground 2 επαιζε γυρω στους 68c καποια στιγμη το ειδα και 72c.οι θερμοκρασιες ειναι απο τα windows.στο underground καλλουσε συχνα για περιπου 10 δευτερολεπτα τη φορα. μετα του εβαλα τους forceware 71.89 και κολλουσε ποιο σπανια για 6-7 δευτερολεπτα.αλλα ανησυχω για τις θερμοκρασιες... ειναι φυσιολογικοι 72c?? το συστημα ειναι καινουριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιούνιος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2005 Εμενα μου φαινονται λιγο τσιμπημενες.Η δικια μου εχει 4 βαθμους κατω με σενσορα και σε φουλ και σε ιδλε.Δοκιμασε να βαλεις κανενα ανεμιστηρα να την φυσαει λιγο να δεις αν επιμενουν τα κολληματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konos Ιούνιος 21, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Εχω το ιδιο τσιπ αλλα σε υλοποιηση asus. Το προβλημα ειναι οτι ο σενσορας δειχνει 80c χωρις o/c (με o/c φτανει τους 83c). Εβαλα και το χερι μου να δω αν οντος καιει και η καρτα ζεματαει. Σκεφτομαι σοβαρα την αγορα μιας καλης vga ψηκτρας. Αλλα γιατι τετοια θερμοκρασια????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokemon6401442169101 Ιούνιος 21, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Μόνο καμία υδρόψικση θα σας σώσει ! 83οC !!! Αν είναι ας βάζω το briki να ζεσταίνει θα είναι και ποιο οικονομικό και από το γκαζάκι Ο ξάδερφος μου έχει την 6600GT της Gigabyte και δεν έχει τόσο υψηλές θερμοκρασίες , το πολύ 50! Το τροφοδοτικό ώμος καίγεται για τα καλά ! Είναι ένα κινέζικο t&p 400W. Μήπως κάνατε κανένα overclock ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
benhour Ιούνιος 21, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 keep up spamming!το 83 ειναι λιγο μεγαλο αλλα δεν παιζει φοβος να καει!τωρα το καλοκαιρι εγω εχω 72 με την στοκ και με μια μοντα τοποθετοντας ενα vga silencer(που ειχα απο 9800 προ) + ενα 7cm να φυσα τις μνημες εχω full (62-42) και idle(42-36) με τemp δωματιου κοντα στους 30(29-31 παιζει)!το χειμωνα ειχα γυρω στους -4με5 βαθμους κατω!στις μνημες εχεις ψυκτρακια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Ιούνιος 21, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 τι μπορει να φταιει ρε παιδια για τα κολληματα ξερει κανεις?ακομα παρατηρησα κατι περιεργες γραμμες και σχηματα ενω παιζω. καμια φορα μου τα πεταει σε ολη την οθονη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tux Ιούνιος 21, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Δε νομίζω ότι χρειάζεται να καταφύγεις σε υδρόψυξη για να μειώσεις ικανοποιητικά τις θερμοκρασίες της 6600gt. Εγώ με τη μαμά ψύξη της Gigabyte είχα φτάσει μέχρι και 90+ βαθμούς, όταν έπαιζα FarCry, με αποτέλεσμα να μου κάνει restart... και γενικά έπιανε σε full load 80 και άνω, και χωρίς μεγάλο overclocking (δε θυμάμαι πόσο την είχα τότε ανεβάσει). Αλλά με την ψύκτρα της υπογραφής και λίγη ceramique, σώθηκα! Τώρα με @570/1150 και σε full load οι μέγιστες τιμές θερμοκρασίας που έχω δει από Riva Tuner είναι 62 - 63 βαθμοί... ενώ idle ξεκινά από 52 - 54. Καμία σχέση με πριν, δηλαδή! Ε, καλά είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Ιούνιος 21, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 και εμενα μου εχει κανει 2-3 φορες ρεσταρτ απο μονο του ενω παιζω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Ιούνιος 21, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να φταει ο επεξεργαστης? κοιταξτε θερμοκρασιεςidle 43-46full load 57-58εγω γιατι νομιζω οτι πρεπει να εχει πολυ λιγοτερους? δεν εχω κανει overclocking Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNito1442169110 Ιούνιος 21, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Εγω εχω την 6600gt απο Albatron pci-e !Τωρα το καλοκαιρι οταν ειμαι επιφανεια εργασειας παει μεχρι 54C.Οταν παιζω δεν ξεπερναει τους 60!Εχω κανει και μεγαλο OC και παλι τα ιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgroundman Ιούνιος 21, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 τι μπορει να φταιει ρε παιδια για τα κολληματα ξερει κανεις?ακομα παρατηρησα κατι περιεργες γραμμες και σχηματα ενω παιζω. καμια φορα μου τα πεταει σε ολη την οθονη..Αν έχεις κάνει OC χαμήλωσε λίγο τους χρονισμούς σου. Αν δεν έχεις κάνει OC τότε είναι πρόβλημα υπερθέρμανσης, οπότε το πιο απλό που έχεις να κάνεις είναι να βγάλεις τη κουβέρτα απο τη ψύχτρα και να βάλεις Ceramic.Βάλε και τους καινούργιους drivers αν δεν τους έχεις ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgroundman Ιούνιος 21, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Εγω εχω την 6600gt απο Albatron pci-e !Τωρα το καλοκαιρι οταν ειμαι επιφανεια εργασειας παει μεχρι 54C.Οταν παιζω δεν ξεπερναει τους 60!Εχω κανει και μεγαλο OC και παλι τα ιδια!Αυτό που λες το έχει παρατηρήσει και ένας φίλος μου με Gigabyte 6600gt pci-e και εγώ με Gigabyte AGP έχω τρελές θερμοκρασίες. Ο πυρήνας είναι ο ίδιος, το μόνο που αλλάζει είναι το PCI-E to AGP bridge το οποίο ζεματάει συνέχεια και δε ξέρω κατα πόσο επιρεάζει τη θερμοκρασία του GPU που είναι δίπλα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Ιούνιος 21, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Αν έχεις κάνει OC χαμήλωσε λίγο τους χρονισμούς σου. Αν δεν έχεις κάνει OC τότε είναι πρόβλημα υπερθέρμανσης, οπότε το πιο απλό που έχεις να κάνεις είναι να βγάλεις τη κουβέρτα απο τη ψύχτρα και να βάλεις Ceramic.Βάλε και τους καινούργιους drivers αν δεν τους έχεις ακόμα.drivers εχω τους 71,89. overclocking δεν εχω κανει.. να αλλαξω παστα λες στον επεξεργαστη? οι θερμοκρασιες του επεξεργαστη δεν ειναι πολυ υψηλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgroundman Ιούνιος 21, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 drivers εχω τους 71,89. overclocking δεν εχω κανει.. να αλλαξω παστα λες στον επεξεργαστη? οι θερμοκρασιες του επεξεργαστη δεν ειναι πολυ υψηλες?Στο επεξεργαστή έχεις βάλει Ceramic ή έχεις αφήσει το αυτοκόλλητο της AMD ??Καλό είναι να βγάλεις τα αυτοκόλλητα και απο τον επεξεργαστή και απο τη κάρτα γραφικών και να βάλεις Ceramic, αφού πρώτα τα καθαρίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Ιούνιος 21, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 εχω αφησει την στοκ.. λες οτι φταινε δηλαδη οι θερμοκρασιες για τα κολληματα ε?ειδα μια μπλε οθονη και εγραφε: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUALτωρα τι σημαινει αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evolution_R Ιούνιος 21, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Ετσι ετσι να υποφερετε οι AMDαδες να καιγεστε με 55c και μεις που εχουμε συνηθισει στα φουρνακια μας κανενα προβλημα :044: :044: :044: .Οσο για την καρτα αν δε κατανταει να σου κανει απανωτα restart και να σου βγαζει arifacts σε εκνευριστικο βαθμο μην κανεις τιποτα.Αλλιως αν σου εχει τσακισει τα νευρα κανε οτι σου ειπαν τα παιδια.Εγω την ψυκτρα (passive) της VGA αν την ακουμπησω πανω απο 3sec θα παθω εγκαυμα κυριολεκτικα και η CPU απλα σιγοψηνετε στους 73c,idle εννοειτε :040: :040: (η ψυκτρα ζεματαει) 14 ωρες τουλαχιστον την μερα εδω και 15 μερες+ και δεν εχω κανενα προβλημα :067: INTEL rulezzzz :072: ρε :081: :081: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason1442169106 Ιούνιος 21, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Aυτες οι τρελες γραμμες κ οι παραμορφωσεις στην εικονα που ειπες louis gas σημαινουν υπερθερμανση στανταρ.Δοκιμασε να βαλεις ενα κανονικο ανεμιστηρακι 8αρι να φυσαει τη καρτα γραφικων καπως.Βρες ενα δικο σου τροπο να το κανεις..Εμενα με εχει σωσει παντως κ μου επετρεπε τουλαχιστον στην προηγουμενη καρτα μου να κλοκαρω αρκετα περισσοτερο!Οσο για τον φιλο Ιντελα Evolution R εχω να του πω οτι ειναι κ πολυ αρχοντας!!Με απογοητευετε παντως γιατι θα παρω κ γω συντομα 6600 πιθανως gt εκδοση κ αμα εχω τετοια προβληματα θα ξενερωσω τρελα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konos Ιούνιος 21, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 keep up spamming!το 83 ειναι λιγο μεγαλο αλλα δεν παιζει φοβος να καει!τωρα το καλοκαιρι εγω εχω 72 με την στοκ και με μια μοντα τοποθετοντας ενα vga silencer(που ειχα απο 9800 προ) + ενα 7cm να φυσα τις μνημες εχω full (62-42) και idle(42-36) με τemp δωματιου κοντα στους 30(29-31 παιζει)!το χειμωνα ειχα γυρω στους -4με5 βαθμους κατω!στις μνημες εχεις ψυκτρακια?Έχει ψυκτρακια στις μνήμες αλλά αυτά δεν είναι πολύ ζεστά. Το πρόβλημα είναι στον πυρήνα που βράζει αυγά. Πάντως μέχρι τώρα restart η να βγει από το παιχνίδι δεν έχει γίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Ιούνιος 22, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 Aυτες οι τρελες γραμμες κ οι παραμορφωσεις στην εικονα που ειπες louis gas σημαινουν υπερθερμανση στανταρ.Δοκιμασε να βαλεις ενα κανονικο ανεμιστηρακι 8αρι να φυσαει τη καρτα γραφικων καπως.Βρες ενα δικο σου τροπο να το κανεις..Εμενα με εχει σωσει παντως κ μου επετρεπε τουλαχιστον στην προηγουμενη καρτα μου να κλοκαρω αρκετα περισσοτερο!Οσο για τον φιλο Ιντελα Evolution R εχω να του πω οτι ειναι κ πολυ αρχοντας!!Με απογοητευετε παντως γιατι θα παρω κ γω συντομα 6600 πιθανως gt εκδοση κ αμα εχω τετοια προβληματα θα ξενερωσω τρελα..οι παραμορφωσεις εχουν σταματησει πια. εχω και ενα ανεμηστηρακι να φυσαει την vga.. τωρα μου πεταει μπλε οθονες, κολλαει το pc η η οθονη για μερικα δευτερολεπτα και κανει επανεκινησεις...αυτο που με ανησυχει ειναι ο επεξεργαστης.. σε idle ειναι 51c και σε full load μου εφτασε και 70 κοντα.. θα παρω καινουρια παστα να του βαλω να δω αν θα πεσουν καθολου?αληθεια μπορει ολα αυτα τα προβληματα να ειναι απο τον επεξεργαστη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason1442169106 Ιούνιος 22, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 Τι τροφοδοτικο εχεις?Μηπως ειναι ψοφιο για τετοια μηχανηματα κ κλαταρει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.