jonnis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2005 έκανα μια μικρή ******* "προσπαφισα" να βάλω καλώδιο δικτύου για lan στην κάρτα την ώρα που δούλευε το μηχάνημα αποτέλεσμα να φύγει η κάρτα από τη θέση της και ο υπολογιστής σταμάτησε να βλέπει συσκευές pci όσες ήταν συνδεμένες στην mainbord. Εκανα "ξαναεγκατασταση" τα XP έβαλα και driver αλλα πάλι δεν βλέπει τις συσκευές το μηχάνημα ξεκινα και λειτουργεί κανονικά απλά δεν βλέπει κάρτα "δικτυιου" και tv tuner :073: θα σκάσω τι έχει γίνει? Η mainbord είναι μια abit c-7g και έχει 3.2 mgz pentium kai 2 module 1024mb tis kingston help plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
forthnet Ιούνιος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2005 Φίλε μου,σφίξε προσεκτικά τις κάρτες πάνω στις pci και άνοιξε πάλι τον υπολογιστή.Αν δεν γίνει τίποτα,δοκίμασε να κάνεις εναλλαγές μεταξύ των καρτών.ΟΚ?Μου έχει συμβεί και εμένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιούνιος 21, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 οι κάρτες σου δουλεύουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιούνιος 21, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Κάνε 2 πράγματα...1.Βγάλε τις κάρτες πάνω από το pc και ξεκίνα το έτσι .2.Βάλε τις κάρτες μια μία κάθε φορά σε διαφορετικό pci από αυτό που ήταν πρίν και δες αν την αναγνωρίζει η μητρική... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonnis Ιούνιος 21, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Ο υπολογιστής πήρε πάλι μπρός αλλα δεν βλέπει σε κανένα pci slot η κάρτες σε άλλο υπολογιστή δουλεύουν αλλα μπορεί μια mainbord να δουλεύει χωρίς τα pci slot Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιούνιος 21, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2005 Φιλε μου σε παρακαλω δορθωσε το ποστ σου.Εδω γραφουμε μονο ελληνικα.Επισης κοιταξε μην εχει υποστει καμια φυσικη ζημια καποιο σημειο της μητρικης σοου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaSonic1442169069 Ιούνιος 25, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2005 Εγω παντως ειχα σκασει κλωτσια στο παλιο πισι μου (κατα λαθος...) και εφυγε η καρτα γραφικων... Δεν επαθε τπτ! Η μητρικη εχει εγγυηση? αμα ναι, δοκιμασε την τυχη σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Ιούνιος 25, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2005 jonnis τα ΑΒΙΤ έχουν 2 χρόνια εγγύηση οπότε μαλλόν είσαι τυχερός για RMA. Πρόσεξε μόνο μην πάρεις κανένα μεταχειρισμένο(+ μονταρισμέονο) χαχχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
surfer Ιούνιος 30, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2005 Αρχικα εχεις περασει drivers του M/B ???Eπισεις να κοιταξεις μηπως εχουν πάρει το ιδιο ΙRQ με αλλη συσκευή.Εαν αλλαξεις θεση πιστευω οτι θα λυθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιούλιος 12, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 Μιας και δεν υπάρχει νεότερο το θέμα κλειδώνει εδώ. Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν.Αν για κάποιο λόγο χρειαστρεί να ανοιχτεί για κάποια ενημέρωση στείλτε μου ομ να επιλειφθώ άμεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.