Jump to content

ΦΟΡΗΤΟΣ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ

BeetleJuice

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα

εχω ενα φορητο μεταχειρισμενο hitachi 30 γιγα , απο λαπτοπ και πηρα ενα vipower ανταπτορα απο το πλαισιο που τον κανει usb 2.0 .

1) στη συσκευασια εχει 2 καλώδια , ενα το πασιγνωστο usb για δεδομένα και ενα που απο την μια ειναι usb και απο την αλλη εχει φισακι ρευματος με 2 πολους (γειωση και 5βολτ)

το θεμα ειναι οτι δεν μου λεει το μανουαλ ποτε χρειαζεται το καλώδιο τροφοδοσιας και ποτε οχι

γιατι ο δισκος και με το ενα λειτουργει !!!

Μηπως ειναι για να τραβας εξτρα ρευμα αν χρειαζεται πολύ ο δισκος , οποτε τραβας 5 βολτ απο 2 πηγες usb (μια απο το καλωδιο των δεδομενων και μια απο το αλλο) ???

2) ανιχνευεται σε δευτερολεπτα,παρτισιον οκ , και δουλευει μια χαρα εκτος απο κατι περιεργο

πρωτον , καμια φορα εκει που διαβαζει η γράφει το λαμπακι που δειχνει οτι γραφει η διαβαζει , κανει μια και αναβει σαν να παει να κανει κατι , μετα σβήνει σε stand by , μετα παλι κτλ

σαν να προσπαθει δηλαδή να διαβασει και να μην μπορει

σαν οπως οταν το dvd δεν μπορει να διαβασει απο γρατσουνισμενο dvd ...

λετε να εχει bad sectors ο δισκος?

λετε να εχει προβλημα ο hdd?

δευτερον , οταν παω απο τα xp να κανω ελεγχο δισκων , και τους πω να ελεγξουν "ελευθερο χωρο" ,τοτε κανει παλι το παραπάνω απο το 0% και κολλαει !!!

παιδια δεν ξερω τι αλλο να σας πω να σας βοηθήσω , δεν ξερω ποτε να το εμπιστευθώ και ποτε οχι.φοβαμαι μηπως καποια στιγμ'ή βαλω εκει μεσα πραγματα και δεν μπορει να τα διαβασει (εχει γινει μια φορα)

για ριχτε ιδεες

Κανικα δεν χρειαζεται την εξτρα τροφοδοσια. Αν βλεπεις οτι ο σκληρος δεν συμπεριφερεται σωστα, τοτε χρησιμοποιεις το δευτερο καλωδιο της τροφοδοσιας.

οτι σας ειπα παραπανω γινεται ειται ειναι με το ενα καλώδιο είται και με τα δυο.

η μητρικη υποστηρίζει μεχζρι και 6 usb και αυτην τη στιγμη εχει πανω μονο τον δισκο , αποκλειεται να εχει ελλειψη ρευματος

οπως και ναχει ομως εγω του τα εχω και τα δυο και παλι το ιδιο κανει

οποτε μαλλον λετε να φταιει ο δισκος ε?

Ίσως έχει πρόβλημα το κουτί. Δοκίμασε να το δουλέψεις με μετασχηματιστή ρεύματος. Εάν σου κάνει πάλι τα ίδια τράβα πάρε ένα άλλο απο το πλαίσιο. Διαφορετικά απλά δεν θα παίζει χωρίς ρεύμα αυτός ο δίσκος. Ένα case που έχω έχει διαρροή ρεύματος και όταν βάζω το χέρι μου πάνω του είναι σα να με γαργαλάει. Και σε ορισμένα pc το χάνει κιόλας και το ξαναβρίσκει. Ακόμα καλό θα είναι να βλέπεις τα mA που έχει η κάθε usb διαθέσιμα από το control panel. Βοηθάει

φοβαμαι οτι δεν μπορω να δωσω εξωτερικη τροφοδοσια

γιατι ετσι και αλλιως απο το καλωδιο των δεδομένων περναει ρευμα ειτε εχεις το καλωδιο τροφοδοσιας είτε οχι

οποτε αν δώσω 5βολτ εξωτερικα , ειναι σαν να δίνω 5 βολτ απο ξενο τροφοδοτικο στον υπολογιστή μου αρα και στο τροφοδοτικο μου .

φανταζομαι οτι κατι θα καει ετσι

θα το παρουν πισω στο πλαισιο?

εχω αποδειξη αλλα το πηρα τα χριστουγεννα,δεν περασσε πολυς καιρος?

εγω λεω να στησω αν σκληρο με win98se και να κανω surface να δω αν εχει κατι ο δισκος,μονο αυτος ο ελεγχος εμεινε στο δισκο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.