tomhel Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2005 ΑΜΔαδες αι νειντ γιουρ χελπ....Εχει πεσει στα χερια μου ενας παλιος athlon με κωδ.A1200AMS3C......Mε μια πρωτη ματια καταλαβα οτι ειναι στα 1.2 , και με λιγο ψαξιμο 256 - L2 , 266 MHZ , 133 FSB * 9 MULTI...Η ερωτηση ειναι για το ονομα του πυρηνα...και εαν υπαρχει κανα μοντ στα " γεφυρια " να παει λιγο παραπανω......ΤΗΝΧ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Thunderbird είναι. Κάτω από το Α1200.... τι γράφει?Και το pencil mod: http://www.ocmelbourne.com/tutorials/PencilTrick/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Ιανουάριος 13, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 AXIA0124UPAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 13, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 OCINSIDEΚανα wiretrick αμα θες θα το βρεις σιγουρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Ιανουάριος 13, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 υπάρχει ενα μικρο utility : AMD tool που θα σου πει τις πληροφορίες για τη CPU Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Ιανουάριος 13, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Καλο το λινκ , το εχω υποψιν μου . Αλλα βασικα θελω να δω εαν το cpu ειναι ξεκλειδωτο ( η μοβο ειναι μια asus a7ve - kt133 ) και τι περιθωρια εχω σε ' κανονικο ' Ο/C πριν αρχισω τις επεμβασεις . τηνχ μαν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιανουάριος 13, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 συνηθως ηταν ξεκλειδωτοι...ενας 1400(Θεος συχωρεστονα τον καημενο) που ειχε ενα φιλος ηταν ξεκλειδωτος πανω σε ενα A7v266-E .Ενας Duron 1200 δικος μου (ας το συγχωρεσουμε και αυτον τον μακαρητη) δεν ηταν ξεκλειδωτος και μολις ενωσα τις L1 με απλο μολυβι και τον ξεκλειδωσα!Η μλκ ηταν που εβαλα πανω ψυχτρα intel απο celeron 366 για μια δοκιμη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Ιανουάριος 14, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Μετα απο ολονυχτιες προσπαθιες , τελικα καταφερα να το κανω να δουλεψει το ριμαδι ( αφου πεισματικα δεν ηθελε να βοοταρει ).... Τελικα ο cpu ειναι ξεκλειδωτος , αλλα απο το βιος της a7v133 δεν δεχοταν με τιποτα αλλαγη στο fsb πανω απο 100....(υποψιν οτι οι μνημες και cpu ειναι στα 133 ) .... Ισως να χρειαζοταν περισσοτερο ρευμα , αλλα επιδη σκεφτικα να πουσαρω με τα jumbers , δεν το δοκιμασα . Τελικα επιστρατευτικε το laptop , μπηκα στο site της asus , κατεβασα το manuαl της μητρικης , εβαλα τα jumber οπως επρεπε (133*9) και το αποτελεσμα ηταν ενας ωραιος athlon 900 στο μπουταρισμα!!!! Τεσπα , μετα απο αρκετες αλλαγες (στην τυχη ) στα jumber , το εφερα στα 133*10.5 ( 1396.5 ) με defalt volts... Πως το βλεπετε..?? Μπορει να παει πιο πανω , και με ποσο ρευμα...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.