Jump to content

Τι κάρτα (VGA)?? είναι καιρός για ψώνια...

tary2005

Recommended Posts

Καλημέρα παίδες. Επιτέλους αυτον τον καιρό μάλλον θα μου κάτσουν κατι φράγκα και επιτέλους θα αγοράσω κανα 3-4 καλά πραγματάκια. Το προβλημα μου είναι κυρίως στην VGA. Οχι οτι είμαι και φανατικός gamer αλλά θέλω μια καλή. Τα λεφτα που διαθέτω είναι απο 150-200 €. Μιά όμως που ρωτάω ας πειτε και την γνώμη σας για τις 2 αυτές μητρικές. Ποια απο τις 2 είναι καλύτερη? Δεν ενδιαφέρομαι να clockaro τα πράγματα με το που θα τα πάρω. Παντώς θέλω αξιόπιστα και δυναμικά. ASUS A8N-SLI DELUXE RETAIL

GIGABYTE GA-K8NXP-9 939 RETAIL

για καρτα γραφικων κοιτα για 6600gt. εγω πριν μια βδομαδα πηρα αυτη

οσο για τη μητρικη. και οι δυο ειναι εξισου αξιολογες. καλυτερα να σου πει καποιος αλλος

Από μητρική εγώ έχω την Asus που σκέφτεσαι να πάρεις αλλά μου έβγαλε πρόβλημα το ανεμιστηράκι του chipset, κάνει 1 σπαστικό θόρυβο και μετά από λίγο σταματάει!Δεύτερη φορά με hardware της asus που έχω πρόβλημα με ανεμιστήρα ( και σε μια gforce 4 δεν δούλευε το ανεμιστήρι από την πρώτη μέρα και το πήρα χαμπάρι 6 μήνες μετά !!!). Κατά τα αλλά μια χαρά είναι το mobo!

Για VGA και εγώ θα έλεγα 6600GT!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.