superduke Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2005 Θέλω να πάρω μια μητρική με το n-force4 sli.Επειδή με ενδιαφέρει το overclocking ποια είναι η καλύτερη σε αυτό τον τομέα χωρίς να χάνει σε αρχικές επιδόσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotosLg Ιούνιος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Καλες για overclocking ειναι οι MSI K8n Diamon με sli και η DFI Lanparty NF4 και αυτη με το sli.Απο προσωπικης μου αποψης θα σου ελεγα να επερνες την MSI.Καλη στο overclocking και πολυ σταθερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Ιούνιος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 προτείνω ASUS A8N SLI-Deluxe.δεν θα έλεγα όχι και στην DFI, μιας και δίνεις ιδιαίτερη βαρύτητα στο overclocking. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konos Ιούνιος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 προτείνω ASUS A8N SLI-Deluxe.δεν θα έλεγα όχι και στην DFI, μιας και δίνεις ιδιαίτερη βαρύτητα στο overclocking.Εχω την συγκεκριμενη μητρικη και πραγματικα ειναι πολυ καλη αλλα για περισσοτερες επιλογες στο o/c καλυτερα παρε την DFI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Ιούνιος 18, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2005 Καθαρα για o/c παρε dfiΑν θες κατι συνολικοτερα καλο ομως παρε τη MSI που εχω!!Πεταει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.