kerneld Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2005 Ανάμεσα σε αυτές τις 2, ποιά προτείνετε? Thermaltake Big Typhoon Arctic Cooling Freezer 64 Βιαστείτε παίδες μιας και μετά την δουλειά (κατά τις 5 το απόγευμα) πάω να πάρω μια από τις 2. Πρώτη προτεραιότητα ο χαμηλός θόρυβος.Για την Thermaltake έχει ακούσει κανείς τίποτα? Δεν βλέπω να αναφέρεται πουθενά τίποτα και από κανέναν στo forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούνιος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Big Typhoon all the way. Πιο ησυχη και μακραν πιο αποτελεσματικη. Αν το κριτηριο σου δεν ειναι τα λεφτα, σιγουρα παρε αυτην. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas1442169085 Ιούνιος 17, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 spresv ThermalTake ανεμιστήρα δεν έχει αυτή η Typhoon? Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι πιο αθόρυβος από αυτόν της AC. P.S. ΑΝ είναι να δώσει λεφτά καλά, γιατί να μην πάρει ThermalRight ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insane Ιούνιος 17, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Θα συμφωνησω με τον spresv.Big Typhoon για να εχεις ησυχο το κεφαλι σου(και τα αυτια). Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιούνιος 17, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 χτες πήρα την freezer 64 την "ψιλοτεσταρο" με τον τρόπο μου και ως τις 17.00 ίσος κάτι να έχω να σoυ πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούνιος 17, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 spresvThermalTake ανεμιστήρα δεν έχει αυτή η Typhoon? Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι πιο αθόρυβος από αυτόν της AC. P.S. ΑΝ είναι να δώσει λεφτά καλά, γιατί να μην πάρει ThermalRight ? Oh it is..... Thermalright θα δωσει στανταρ πανω απο 50 ευρω. Εγω παντως εμεινα ευχαριστημενος απο την typhoon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιούνιος 17, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 λοιπόν όλα αυτά που θα πω είναι χωρίς την παρουσία extra fan. κουτί κλειστό και ο μονος fan αυτής τις freezer 64.idle: temp γύρο στους 40C και rpm από 1740-1860 δηλαδή αρκετά ως πολύ αθόρυβα.full load τώρα τα πράγματα λίγο ζόρικα. cpu temp 50-51 αλλα έκανε reboot μάλλον τα mosfets δεν άντεξαν στις temps τον 50c?full load πρέπει να φτάνει τα 2300rpm και εκεί κάνει αισθητό θόρυβο. επίσης πολλά εξαρτώνται και από τις ρύθμισις στο βίος. πριν είχα κατεβάσει και την τάση του fan τις cpu και ήμουν με λιγότερο θόρυβο τώρα βλέπω ανέβασα στα 12V και έχω rpm 2000-2100 σε idle.πάντως το άλλο cooler που λες ίσος να είναι καλύτερο μιας και από τα specs του έχει πολύ χαμηλότερο επίπεδο θορύβου στα 16Db. εύχομαι να μην σε μπέρδεψα περισσότερο.εν τέλη δεν είναι άσχημο cooler. αν αναλογιστεί κανεις τα 25 euro που στοίχισε είναι μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerneld Ιούνιος 17, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 ThermalTake ανεμιστήρα δεν έχει αυτή η Typhoon?Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι πιο αθόρυβος από αυτόν της AC. Δείχνει να είναι πιό αθόρυβος ο ανεμιστήρας της Thermaltake, τουλάχιστον στα specs. P.S. ΑΝ είναι να δώσει λεφτά καλά, γιατί να μην πάρει ThermalRight ? Thermalright δεν παίζει, μιας και η καλύτερη τιμή που βρίσκω είναι 30ευρώ πάνω (βάζοντας και το κόστος ενός fan) από την bigtyphoon και σχεδόν 40 πάνω από την arcticsilencer . Ούτως ή άλλως είναι η τελευταία φορά που τα ακουμπάω για αερόψυξη, και δεν θέλω να ξεπαραδιαστώ. Προτιμώ να κρατήσω δυνάμεις...δηλ λεφτά για κανα watercooling kit σε λίγο καιρό. Thanks για τις απαντήσεις πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas1442169085 Ιούνιος 17, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Firefox το να κάνει το PC restart επειδή η CPU πήγε στους 50C δεν στέκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Ιούνιος 17, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 όχι για την cpu δεν στέκι. αλλα μήπως στέκι για τις temps του system και του pwm που μάλλον αναφέρεται στα mosfets? και πάλι mosfets να μην αντέχουν σε temps τον 50C ....δεν νομίζω να φταίει αυτό απλά το αναφέρω. ίσος πάλι να υπερθερμαίνονται και οι μνήμες μιας και είναι στα ddr530... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas1442169085 Ιούνιος 17, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Η CPU temp μπα.Τα mosfet αντέχουν και παίζουν κανονικά και πιο ψηλά ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.