Jump to content

vcore μετρηση

giaretos

Recommended Posts

ρε παιδια ας μου πει καποιος που ξερει πως μετραω το vcore πανω στη μητρικη asus a7v880.σε ποιο μοσφετ μετραω τη ταση?καπου μεσα στο φορουμ είχα διαβασει οτι δε πρεπει να σου ξεφύγει το πολυμετρο γιατι παει η μητρικη.αν καποιοσ εχει και καμμια φωτο με την ιδια μητρικη και το πως πολυμετρησε το vcore θα βοηθησει πολυ.

συγνωμη για το οφφ τοπικ αλλα θα κανω παραπονο,ΚΑΠΟΤΕ ειχαμε τους οδηγους στο φορουμ μας,και τωρα δινουμε λινκ σε ξενα φορουμ για δουλεια που εκανε ενας ΕΛΛΗΝΑΣ.πως ακουγεται αυτο?????

MADKiller7, δεν προσπαθώ να προκαλέσω ή τίποτα τετοιο. Αν ειχα υποψη μου καποιον άλλο οδηγό θα τον πρότεινα. Απλά δεδομένου ότι στις περισσότερες μητρκές η μέτρηση είναι πάνω κάτω ίδια (στα ίδια σημεία) και ο οδηγός αυτός παραμένει καλός πιστεύω οτι δεν είναι κακό να δίνουμε λινκς σε καλό περιεχόμενο που θα βοηθήσει ένα χρήστη να κάνει τη δουλειά του. Γιαυτό η κουβέντα που πας να ξεκινήσεις καλύτερα να σταματήσει εδώ και θα σε παρακαλέσω να μην επεκταθούμε. Το αν η δουλειά αυτη εχει γινει απο ενα ελληνα ή απο καποιον ξένο στη συγκεκριμένη περίπτωση δε νομίζω οτι έχει νόημα να το αναλύσουμε εδώ.

giaretos αν δε βγάλεις άκρη είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε. Το βασικό πράγμα που πρέπει να έχεις υπόψη σου είναι οτι χρειάζεσαι ένα αξιοπρεπές πολύμετρο και πολύ σταθερό χέρι!

δεν ειπα ο οδηγος δεν ειναι καλος,δεν ειπα οτι ειναι κακο να δινουμε λινκς σε δουλειες χρηστων,δεν ειπα οτι θελω να ανοιξω κουβεντα,απλα ειναι η εκφραση απο αυτο βλεποντας το,με καταλαβαινεις φανταζομαι,απλα αυτο ηθελα να εκφρασω.αν θες σβηνω και το ποστ δεν εχω προβλημα (η σβησε τα εσυ,τα δικα μου αν δεν ειμαι μεσα),ουτε προκειται για το συγκεκριμενο ατομο.το αποτελεσμα απο ολα αυτα δεν μου καθεται.

circular δεν υπονοησα οτι το εκανες με το σκεπτικο να προκαλεσεις κατι.εκφραση ΑΝΕΥ ΣΚΟΠΟΥ ηταν η δικια μου.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα MADKiller7. Απλά καλό είναι να μην γεμιζουμε το θεμα με ασχετα ποστ. giaretos περιμενουμε τις εξελίξεις σου. Δες αν θες και το παρακάτω θέμα: http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=5297

ρε παιδια μετρησα το vcore 1.66V(αν και μαμα απο amd ειναι 1.6 για sempron 3000+) αλλα οταν εβαζα πολυμετρο στο μεσαιο πινακι του mosfet μου εδειχνε 5 βολτ αντι για μηδεν.μηπως μετραγα απο λαθος mosfet?και αν μπορει καποιος ρε παλικαρια να μου πει που γραφει ο seankon για cpu stretcher?ποσες ωρες να το χρησιμοποιησω και με τι voltage?πιο μεγάλο απο το default?

• 2 months later...

Για τα προγράμματα του σερ κοίτα στο xtreme για την πολυμέτρηση στα μόσφετ να έχεις υπόψη σου ότι οι πληροφορίες είναι απλά περισσότερες από όσες χρειάζεσαι. Βρίσκεις τα ποδαράκια που θες και αφήνεις τα άλλα στην ησυχία τους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.