icy20 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2005 Παιδες εχω isdn και θελω ενα καλο μοντεμακι οχι πολυ δυσκολο στις ρυθμισεις.Τι προτεινετε για καλη λειτουργεια και 100 ευρω και κατω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Eχω διαβασει παρα πολυ καλα λογια για το US Robotics 9105 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Ιανουάριος 13, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 14:41] Eχω διαβασει παρα πολυ καλα λογια για το US Robotics 9105 Συμφωνω....προσφατα το πηρα και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 13, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 για τα level one, έχει ακούσει κανείς τίποτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 13, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 To usrob θα επαιρνα αλλα δεν το βρισκω...κατι αλλο?Δεν εχει ημερομηνια η αντιπροσωπεια ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Ιανουάριος 13, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 To Crypto ISDN TA ειναι απο τα πολυ καλα, αλλα ειναι λιγο ιδιοτροπο στο setarisma... Δοκιμασμενο επι σειρα ετων Tα Level1 routerακια δεν ειναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Ιανουάριος 13, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Για να καταλάβω, θέλεις ISDN modem ή ADSL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιανουάριος 13, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Το Zyxel Prestige 650H που έχω εγώ επίσης απροβλημάτιστο, δουλέυει ακατάπαυστα.Ουπς, ναι το δικό μου είναι ρούτερ, αλλά δεν νομίζω να ξεφεύγει πλέον πολύ από τα 100 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 13, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Προσωπικα σαν ονοματα τις crypto, level one δεν θα τις εμπιστευομουν, θα προτιμουσα zyxel Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 13, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από spc για τα level one, έχει ακούσει κανείς τίποτα; Έχω το FBR1407B. Όλα άψογα, είναι router/4port switch/firewall/vpn/print server και σπάνια κολλάει. Το μενού είναι εύκολο και εύχρηστο και τα port forwarding/triggering/virtual server γίνονται πανεύκολα. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα που έχει είναι ότι όταν γίνεται στην ip βαρβάτο port scanning πέφτει η dsl χωρίς να κολλάει παρόλο που το log του firewall αναφέρει ότι το port scanning το έχει μπλοκάρει. Έστειλα (2) email στην LevelOne για αυτό και με αγνόησαν πανηγυρικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Ιανουάριος 13, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Εχμμμ ο τιτλος λεει DSL Modem... Παρε κ ενα Supra 56e Pro Serial να εχεις κ μια επιλογη για dial-up Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 13, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από RaNd Εχμμμ ο τιτλος λεει DSL Modem... Όλα αυτά που έχουμε προτείνει έχουν τιμή κάτω των 100ευρώ. Γιατί να μη πάρει ρουτεράκι ώστε στο μέλλον αν βάλει και 2ο pc να χρειαστεί απλά ένα καλώδιο δικτύου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 13, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από DJD Έχω το FBR1407B. Όλα άψογα, είναι router/4port switch/firewall/vpn/print server και σπάνια κολλάει. Το μενού είναι εύκολο και εύχρηστο και τα port forwarding/triggering/virtual server γίνονται πανεύκολα. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα που έχει είναι ότι όταν γίνεται στην ip βαρβάτο port scanning πέφτει η dsl χωρίς να κολλάει παρόλο που το log του firewall αναφέρει ότι το port scanning το έχει μπλοκάρει. Έστειλα (2) email στην LevelOne για αυτό και με αγνόησαν πανηγυρικά. thanksμάλλον θα δοκιμάσω το 3407 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Ιανουάριος 13, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από RaNd [Σήμερα, στις 16:05] Εχμμμ ο τιτλος λεει DSL Modem... Παρε κ ενα Supra 56e Pro Serial να εχεις κ μια επιλογη για dial-up :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 13, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από RaNd Εχμμμ ο τιτλος λεει DSL Modem... Παρε κ ενα Supra 56e Pro Serial να εχεις κ μια επιλογη για dial-up όπως είπε και το ντιτζεης λόγω χαμηλής διαφοράς τιμής μεταξύ Modem - Router, ακόμα και να θες, δύσκολα θα βρεις σκέτο modem στην αγορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Ιανουάριος 13, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Δεν τονισα καλα εγω... DSL ή ISDN ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 13, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από RaNdDSL ή ISDN ??? DSL over ISDN εννοεί (πιθανότατα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 13, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 τελικά αύριο τεστάρω το level1 3402 ελπίζω να βγει αντάξιο των προσδοκιών (κατά βάση αναφορικά με την σταθερότητα) αν δεν μου ''κάτσει'' θα σκληρύνω την στάση μου επανερχόμενος με πιο επιθετική πολιτική κατά της διαχείρησης του forum (detailed sings etc - κατά συμβουλή ROOT) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Ιανουάριος 13, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Οποτε καποιος κανει post με θεμα : DSL modem... , ζηταει ISDN modem, και του προτεινουν ISDN router ,DSL router και 56κ modem ...... :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Ιανουάριος 13, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από RaNd [Σήμερα, στις 21:00] Οποτε καποιος κανει post με θεμα : DSL modem... , ζηταει ISDN modem, και του προτεινουν ISDN router ,DSL router και 56κ modem ...... :banging: Και ο αρχικός poster δεν διευκρινίζει τι θέλει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.