Jump to content

DSL modem...

icy20

Recommended Posts

Το Zyxel Prestige 650H που έχω εγώ επίσης απροβλημάτιστο, δουλέυει ακατάπαυστα.

Ουπς, ναι το δικό μου είναι ρούτερ, αλλά δεν νομίζω να ξεφεύγει πλέον πολύ από τα 100 ευρώ.

Αρχική απάντηση από spc

για τα level one, έχει ακούσει κανείς τίποτα;

Έχω το FBR1407B. Όλα άψογα, είναι router/4port switch/firewall/vpn/print server και σπάνια κολλάει. Το μενού είναι εύκολο και εύχρηστο και τα port forwarding/triggering/virtual server γίνονται πανεύκολα. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα που έχει είναι ότι όταν γίνεται στην ip βαρβάτο port scanning πέφτει η dsl χωρίς να κολλάει παρόλο που το log του firewall αναφέρει ότι το port scanning το έχει μπλοκάρει. Έστειλα (2) email στην LevelOne για αυτό και με αγνόησαν πανηγυρικά.

Αρχική απάντηση από RaNd

Εχμμμ ο τιτλος λεει DSL Modem...

Όλα αυτά που έχουμε προτείνει έχουν τιμή κάτω των 100ευρώ. Γιατί να μη πάρει ρουτεράκι ώστε στο μέλλον αν βάλει και 2ο pc να χρειαστεί απλά ένα καλώδιο δικτύου;

Αρχική απάντηση από DJD

Έχω το FBR1407B. Όλα άψογα, είναι router/4port switch/firewall/vpn/print server και σπάνια κολλάει. Το μενού είναι εύκολο και εύχρηστο και τα port forwarding/triggering/virtual server γίνονται πανεύκολα. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα που έχει είναι ότι όταν γίνεται στην ip βαρβάτο port scanning πέφτει η dsl χωρίς να κολλάει παρόλο που το log του firewall αναφέρει ότι το port scanning το έχει μπλοκάρει. Έστειλα (2) email στην LevelOne για αυτό και με αγνόησαν πανηγυρικά.

thanks

μάλλον θα δοκιμάσω το 3407

Αρχική απάντηση από RaNd

Εχμμμ ο τιτλος λεει DSL Modem...

Παρε κ ενα Supra 56e Pro Serial να εχεις κ μια επιλογη για dial-up :p

όπως είπε και το ντιτζεης λόγω χαμηλής διαφοράς τιμής μεταξύ Modem - Router, ακόμα και να θες, δύσκολα θα βρεις σκέτο modem στην αγορά

τελικά αύριο τεστάρω το level1 3402

ελπίζω να βγει αντάξιο των προσδοκιών (κατά βάση αναφορικά με την σταθερότητα)

αν δεν μου ''κάτσει'' θα σκληρύνω την στάση μου επανερχόμενος με πιο επιθετική πολιτική κατά της διαχείρησης του forum (detailed sings etc - κατά συμβουλή ROOT) :D

Αρχική απάντηση από RaNd [Σήμερα, στις 21:00]

Οποτε καποιος κανει post με θεμα : DSL modem... , ζηταει ISDN modem, και του προτεινουν ISDN router ,DSL router και 56κ modem ......:cool::tomato: :banging:

Και ο αρχικός poster δεν διευκρινίζει τι θέλει! ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.