schumifer Ιούλιος 7, 2005 #61 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Κόφι Ανάν : "Χρειάζονται όλα αυτά?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas1442169085 Ιούλιος 7, 2005 Author #62 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Εγω πάντως βαρέθηκα το παιχνίδι του ποιός είσαι.Όποιος πιστεύει πιστεύει.Όποιος όχι, καλά κάνει, δεν με ενδιαφέρει καθόλου.Όταν έρθουν αρκετά toys πάντως, μπορώ να μαζευτούμε καμιά 10αρα άτομα εδώ να τα "τεστάρουμε".αυτά...over & out Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 7, 2005 #63 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 NDA δεν έχω εδώ Αθήνα...1 έχω υπογράψει μόνο και αυτό είναι με την OCZ [ με την οποία έχουμε πολύ καλές σχέσεις ]Επειδή σε βλέπω και θες να το τραβήξεις λίγο παραπέρα, να σου πώ κι εγώ με τη σειρά μου ότι είμαι "μέσα" στην OCZ με τον τρόπο μου........και γι'αυτό θα ήθελα ΠΟΛΥ να μου δείξεις το NDA που έχεις με την OCZ.......Ευχαριστώ....... :001: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιούλιος 7, 2005 #64 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Eπειδή κι εγώ όμως βαρέθηκα αυτή την αντιπαράθεση καλό θα ήταν να συνεχιστεί μέσω ΠΜ.Posts άσχετα με το θέμα του παρόντος thread θα σβήνοντε πάραυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnFish Ιούλιος 7, 2005 #65 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 ρε γαμοτο. γιατι δεν το αφηνατε λιγο ακομα :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaos Ιούλιος 7, 2005 #66 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Παιδια εαν κανονισετε συναντηση για το nda θα ηθελα να με καλεσετε και εμενα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 7, 2005 #67 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Jimmy Fox από εμένα έχεις ψήφο για αντμινιστράτορας. Όποτε γίνει η ψηφοφορία πες μου να έρθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atari[Xp+] Ιούλιος 7, 2005 #68 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2005 Πω πω ρε κόμπλεξ που υπάρχει στον Ελληνικό λαό . Πώς να πάμε μπροστά μετά εμείς . ? Αφού μόνο τα φρού φρού και αρώματα κοιτάμε.εδιτ . Και την προσωπική επίδειξη . Πρώτα έρχονται τα λόγια και μετά οι πράξεις . Αντί να γίνεται το αντίθετο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Ιούλιος 12, 2005 #69 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 Παιδια οταν ερθουν τα πραγματα θα μας φωναξει ο ανθρωπος και θα λυθει αυτο το θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Ιούλιος 12, 2005 #70 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 Όλα τα κοράκια μαζεύτηκαν να τον τσιμπήσουν... και ο κακομοίρης σας τα έδειξε όλα από έγγραφα μέχρι photos... τι να πω! ζήλεια πέφτει Ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. ή ξαφνικά γέμισε ο κόσμος άπιστους Θωμάδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 12, 2005 #71 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 Για να μην το συνεχίσω σεβόμενος τα λόγια του Mod, να πώ ότι ό billpeppas έχει προϊστορία....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιούλιος 12, 2005 #72 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 Μπα καλέ γιατί το λές? Διακοπές στα highlands θα πάμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 12, 2005 #73 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 Highlands.???? ΓΤΦ ?(γουάτ δε φακ) Μαμώτο πρέπει πάλι να ανοίξω εγκυκλοπαίδεια γιατί τα μόνα υψιπέδια που ξέρω είναι Σκωτία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιούλιος 12, 2005 #74 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 Έχει και στη Λαμία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
y3k Ιούλιος 13, 2005 #75 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2005 Εμένα πάντως δεν μου αρέσει η μητρική αυτή... ας βγάζανε μια φούξια, μοβ(υπάρχει..) ρόζ κτλπ :049: Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 13, 2005 #76 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2005 Outlaw: Εγγραφή: Jul 2004Περιοχή: Στ @@ μουΗλικία: 24Μηνύματα: 1.300Xmmm τώρα αρχίζω και αποκωδικοποιώ τα μηνύματά σου...ΛΟΛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.