Jump to content

Κατι σε μουρατο,αθορυβο& φθηνο για 478?

AquaSonic1442169069

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Νομιζω πως ο τιτλος τα λεει ολα. Θα μπει σε ενα μηχανημα με celeron@1.8 οποτε δεν ειναι δυσκολο να βρεθει κατι! (νομιζω). Ξερετε θελω κατι που να υπαρχει μονο και μονο για showoff!! Νομιζω πως καταλαβατε... Περιμενω να μαθω!! Ευχαριστω!!! Μονο που υπαρχει και... Οριο υψους!!!! Καπου στα 5 εκατοστα!

Δε καταλαβα...

Εννοεις οπως κανενα λαμπακι ?

ΚαραEDIT...

Μετα ειδα οτι ειναι στο Aircooling(τιτλος.... :018: )

Δε ξερω απο τετοιο socket :090: Ακυρο post.

Παντως τοσο μικρο τι να υπαρχει και καλο και μουρατο.

Ενα block δεν ειναι ουτε 2 cm παντως :115:

Δεν μου αρεσουν και τοσο... Η XDREAM III ειναι τελεια ομως!! Την εχει δοκιμασει κανεις? Γραφει οτι κανει για p4 3.4 αρα στον celeron θα την εχω στο minimum. Η λεω βλακειες λογω της ωρας?

Βασικα σοτο η 3d δεν λεει μια. Την εχει ενα φιλαρακι μου και θελει πολυ στροφιλικι ακομα και σε notrh. Βεβαια αυτος εχει celeron οποτε κλαιν. Τεσπα ουτως η αλλως μια φορα ειχε ποσταρει καποιος ενα review που φαινεται οτι δεν λεει και πολλα απο πλευρας αποδοσης...δεν θα την προτεινα...

ΥΓ και απο look δεν μου λεει και τπτ...

Η δικια μου προταση. Παρε μια, οποια θες, αρκει να σαρεσει ετσι οπως ειναι "εργοστασιακη" και κοτσαρε τις 2-3 leds και εισαι αρχηγος. Αν εχεις μερακι δεν θα φαινονται καθολου καλωδια και τα συναφη(που και με αυτα κανεις κατι σε uv...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.