Jump to content

Kάρτα με mpegII encoder;

fonzi

Recommended Posts

Δύσκολο να διαλέξει άλλος για σένα και να δώσει και σωστή απάντηση. Σαν να λες AMD ή Intel?

Θα πρέπει να δεις αν δικαιολογούνται τα επιπλέον χρήματα, αλλά και το τι απαιτήσεις έχεις από την κάρτα αλλά και το υπόλοιπο PC.

Και για να μιλήσουμε σοβαρά αν έβρισκα την 250 θα την έπαιρνα. Αλλά τουλάχιστον όπου έψαξα δεν την βρήκα. Αν την εχετε δει καπου μου λέτε.

Αλλιώς παίρνω την 150 απο pixmania 82 ευρώ αλλά ψάχνω τρόπο να μην δώσω αριθμό πιστωτικής. Με έμβασμα έχει πολλά έξοδα. Αλλος τρόπος υπάρχει; πχ προπληρωμένη κάρτα;

Αν και αυτό δεν γίνεται παίρνω την πολύ καλή leadtek που όμως αναφέρουν σε κάποια φορουμ για το πρόβλημα συγχρονισμού στον ήχο όπως προείπαμε...

Και για να μιλήσουμε σοβαρά αν έβρισκα την 250 θα την έπαιρνα. Αλλά τουλάχιστον όπου έψαξα δεν την βρήκα. Αν την εχετε δει καπου μου λέτε.

http://www.watercooling.de/catalog/product_info.php?products_id=25943 178€ +30€ μεταφoρικά

Αλλιώς παίρνω την 150 απο pixmania 82 ευρώ αλλά ψάχνω τρόπο να μην δώσω αριθμό πιστωτικής. Με έμβασμα έχει πολλά έξοδα. Αλλος τρόπος υπάρχει; πχ προπληρωμένη κάρτα;

Web Banking ... 0,30€

Τσιμπιμένη τιμή τα 178+30...

Με web banking χρεώνεται και +1,2 ευρώ η δική τους τράπεζα. Το δέχονται αυτό;

Το greek-shops.de έχει pvr-150 MCE version (με radio tuner - χωρίς τηλεκοντρολ) 212 ευρώ. Ενδιαφέρεσθε να κάνουμε μια ομαδική; Θα μας έρθει με τα μεταφορικά 76 ευρώ του καθενός!

Εσύ Στέλλα νομίζω είσαι ευχαριστημένη με την cinergy αλλά πιστεύω μια κάρτα με hadware mpegII encoder θα σε ενδιέφερε...

Πήρα την pvr2000.

Θα δουλέυει σε HTPC που θα στέλνει εικόνα σε τβ 32" (μέσω s-video της κάρτας γραφικών) η οποία τβ έχει 2 δέκτες.

Να ρωτήσω κάτι: Συμφέρει καλύτερα για να γράφω τηλεοπτικό σήμα, να βάλω διακλαδωτήρα στην πρίζα που έρχεται η κεραία και να χρησιμοποιώ τον δέκτη της 2000 ή μήπως καλύτερα να παίρνω έξοδο απο την τβ μέσω svideo ή composite και να στέλνω το σήμα στην είσοδο της 2000;

Εννοώ πότε παίρνω καλύτερη εικόνα; Οταν δουλευει ο δέκτης της κάρτας και γράφει ταυτόχρονα ή μήπως όταν μόνο γράφει το σήμα που παίρνει μέσω s-video or composite;

Δεν βλέπω λόγο να μην δουλεύει σε HTPC.

Την αποστολή εικόνας στην TV αναλαμβάει αποκλειστικά η κάρτα γραφικών. Ούτε εδώ τίθεται θέμα το τι κάρτα TV διαθέτεις.

Τώρα για την εγγραφή νομίζω στο είχα πει και αλλού. Αν η TV ενισχύει το σήμα και αν δεν είναι καμιά μπουρούχα μάρκα με έκαψες λογικά το σήμα που θα φεύγει από την TV ( εφόσον διαθέτει αμφίδρομο scart ) θα είναι ποιο δυνατό και καλύτερης ποιότητας από αυτό που θα περνάει από το TV tuner της οποιασδήποτε κάρτας TV.

Από εκεί και πέρα για να μην έχεις όλη την ώρα ανοιχτή την TV και για να μπορείς να παρακολουθείς 2 προγράμματα ταυτόχρονα ( έχοντας επιλογή για εγγραφή του ενός μέσω της κάρτας TV ) καλό είναι να στέλνεις και RF σήμα πέρα από S-Video στην leadtek.

Εχει αμφίδρομο scart. Απο αυτό θα πάρω rca ή μπορώ κάπως να πάρω και s-video?

Yπάρχει άραγε τρόπος για να πάρω το σήμα του δεύτερου δέκτη της τβ (έχει 2) στην έξοδο αυτή; Κάπου το είχα δει αλλά δεν θυμάμαι αν ηταν για συγκεκριμένη μόνο μάρκα τβ...

Ο διακλαδωτήρας που θα βάλω στην κεραία που έρχεται σπίτι χάνει 4 μονάδες (db?) σήματος. Είναι πολύ αυτό ή αμελητέο;

Από όλα μπορείς να πάρεις. Το scart περιέχει και s-video και composite και audio.

Aπλά ο adaptor καλό θα ήταν να διαθέτει διακοπτάκι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και προς τις δύο κατευθύνσεις. Φτηνοί είναι. Μην δώσεις πάνω από 4-5€ ( και πολλά λέω ) για τίποτα επίχρυσα και βλακίες.

RTFM της TV για αυτό που ρωτάς. Βέβαια ήχο δεν νομίζω να παίρνεις από το σήμα του δεύτερου δέκτη.

Δεν ξέρω για τα 4db. Μάλλον πολύ ακούγεται. Υπάρχουν κακής ποιότητας υπάρχουν και καλής ποιότητας διακλαδωτήρες. Είχα πάρει έναν πλαστικό και έναν μεταλικό ( made in germany ) από Κατουμά. Ο πλαστικός ήταν απλά τραγικός σε σχέση με τον άλλο.

Όπως πάντα. Μόνο μια δοκιμή θα δώσει σαφή απάντηση.

Αλλά καλά ας μην τα θέλουμε και όλα. :) ήδη το ότι διαθέτει αμφίδρομο scart είναι πολύ καλό. Γλυτώνεις την ανάγκη χρήσης επιπλέον εξοπλισμού (VHS/DVD).

Και για να γίνω πιο σαφής το manual γράφει για εξόδους εικόνας (μεταξύ άλλων...):

AV 1

VIDEO IN/OUT S-VHS/HI8

VIDEO IN/OUT VHS/8mm

AV2

VIDEO IN/OUT VHS/8mm

VIDEO IN RGB (ΕΔΩ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ DVD )

ΑV3

VIDEO IN S-VHS/HI8

VIDEO IN/OUT VHS/8mm (OUT Monitoring εικόνα και ήχος) Τι θα πει αυτό;

John dr ευχαριστώ για την βοήθεια!

Λοιπόν το τελείωσα το HTPC και ποστάρω εντυπώσεις για όποιον ενδιαφέρεται:

Πολύ καλή απόδοση, αθόρυβο, ευχρηστία, "μούρη".

Σύνθεση:

aria case

msi mini-atx motherboard (s-video out, coaxial audio out, ati chipset & ati vga onboard)

2x512 kingston

amd 3000+ winchester

nec 3540

seagate 200GB sata

zalman 7000cu

Εβαλα windows media center 2005 και το τηλεκοντρολ τους.

Ανάλυση οθόνης για 32" τβ 800χ600

Το μόνο που δεν βρήκα ακόμη είναι πως να μην χρησιμοποιώ πληκτρολόγιο. Αν δεν το έχω πάνω σταματάει πριν μπει παράθυρα και λέει οτι δεν βρήκε πληκτρολόγιο. Μετά λέει να πατήσω F1 για να συνεχίσω. Αλλά χωρίς πληκτρολόγιο τι να πατήσω!?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.