fsbmaniac Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2005 κάνα προγραμματάκι ρε παιδιά για να μου φυγή η σκέψη ότι κάτι είναι λάθος ? γενικά δεν βλέπω επιδόσεις μέσα στο windows πχ ανοίγω control panel και ξαφνικά χάνονται όλα τα εικονίδια και μετά από λίγο σιγά σιγά εμφανίζονται κατά τυχαίες περιόδους.. κάνει ώρα να ανοίξει το word ίσος την ξξ σε σχέση με ένα pc με p4 2.4 στο τει... έχω 3.2 ghz 512mb ram asus p800e-deluxe mob.420watt psu .
schumifer Ιούνιος 13, 2005 #3 Ιούνιος 13, 2005 Εγώ όποτε παρατηρώ παρατραγουδάκια φορτώνω τον System Mechanic και τα στρώνει όλα. Εκτός κι αν έχεις προσβληθεί
micron Ιούνιος 13, 2005 #5 Ιούνιος 13, 2005 Μαλλον εχεις κολλήσει κανενα αφροδίσιο απο το web γι αυτο τρωει κολλήματα!Κανε ενα search για ιους κλπ και αν δε βρει τίποτα τρεξε κανενα sandra να δεις που βρίσκεται το μηχανημα...Στη τελική πατα του ενα format να ερθει στα ίσια του!!
CmoS Ιούνιος 13, 2005 #6 Ιούνιος 13, 2005 Εγω αυτο νομιζα ηταν ram...Τα ιδια μου εκανε με 512 δλδ οταν το αφηνα πολυ ωρα το pc η εκανα κατι αλλο και μετα εμπενα σε κανα φακελο τα εμφανιζε και εξαφανιζοταν, βγαινανε ολα στα γρηγορα και τα φορτωνε αργα.Θεμα καταστασης windows (και γενικα σκληρων)πιστευω ειναι οχι κατι σχετικο με ιο κτλ.
fsbmaniac Ιούνιος 13, 2005 Author #8 Ιούνιος 13, 2005 που θα τα βρω όλα αυτά ??? κάνα site ? dene χω κολλήσει ιο...όλα είναι ok αλλα "βασικαεχο" πολλά στο partition μέσα... τσάμπα πήρα 3.2 dene χω καμια εντελώς διαφορα το καλύτερο θα είναι να παο ρε scsi ultra 320 36gb για τα windows.. αλλιώς δεν γίνεται με αυτή την κατάσταση.καλή η χωρητικότητα αλλα οι m@l@κες ας αυξήσουν και λίγο τις επιδόσεις επιτέλους
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.