Jump to content

Γνώμη για arcting cooling freezer 4

michalos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θελω γνώμη για arcting cooling freezer 4 (socket 478) απο καποιους που το δοκιμασαν.

Με ενδιαφερει το θεμα αθορυβου fan αφου ετσι κ αλλιως με το

fan intel που εχω οι θερμοκρασιες ειναι χαμηλες και δεν σκοπευω να κανω overclocking.

Ειναι τοσο αθορυβο οσο λενε? και αν εχει καποιο προβλημα στην εγκατασταση (socket 478) η γενικοτερα μετα?

Εγω θα σου ελεγα να προτιμησεις την Coolermaster Hyper 6.Ειναι καλης αποδοσης και ο ανεμιστηρας ειναι ρυθμιζομενος και ιδιετερα ησυχος στις χαμιλες στροφες (1440 rpm).

Προχωρα αφοβα, ειναι εξαιρετικη λυση,ισως η καλυτερη στην κατηγορια τιμης της. Και ναι, ειναι πολυ αθορυβη. Η εγκατασταση της ειναι επισης πολυ απλη.

Προχωρα αφοβα, ειναι εξαιρετικη λυση,ισως η καλυτερη στην κατηγορια τιμης της. Και ναι, ειναι πολυ αθορυβη. Η εγκατασταση της ειναι επισης πολυ απλη.

Για την Hyper 6 λες?

Μπηκα σε διλλημα απο ενα site με συγκριτικα (που δεν ξερω ποσο ειναι 100% αληθινα (http://www.behardware.com/articles/568/page5.html)

Το site την βγαζει απο τις χειροτερες και λεει τα χειροτερα γιαυτη ενω ολες τις thermalright καλες.

Την Βρηκα στα 28 Ευρω αλλα βρηκα στα 42ευρω την Thermalright xp 90

Αξιζει να δωσω 14 ευρω παραπανω ( +3 για το fan που θελει 17?)

Το αρνητικο που βρισκω εγω στην freezer ειναι οτι το fan ειναι ακαλυπτο κ αν δεν προσεξεις μπορει να κανει ζημια σε κανενα καλωδιο, και οτι δεν μπορεις να αλλαξεις το fan που εχει πανω της με καποιο αλλο.

εγω έχω το arcting cooling freezer 7 για socket 775 και έχω μεινει απόλυτα ικανοποιημένος απο άποψη θερμοκρασίας του preshot μου (39 βαθμούς) αλλα κυρίως απο αποψη ησυχίας αφου ειναι αθόρυβος σε σχέση με τον μανίσιο.

Αν τελικά τον παρεις ενδέχεται να χτυπάει μπιπ η μητρική σου , η λύση εδω - > http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=10952

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.