illusion Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2005 Όπως είναι γνωστό ένα DVD-ROM διαβάζει πιο γρήγορα ένα δισκάκι DVD-ROM από ένα DVD+R. Έχει δοκιμάσει κάποιος κάνοντας bitsetting σε ένα DVD+R αν το DVD-ROM το διαβάζει με μεγάλύτερη ταχύτητα σαν το δισκάκι να ήταν DVD-ROM? Στην δική μου περίπτωση όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες το κόλπο δεν λειτούργησε και οι ταχύτητα ανάγνωσης παρέμεινε στα επίπεδα ενός DVD+R. Το παράξενο είναι πως αν και έχω κάνει bitsetting, το NEC αναγνωρίζει το δισκάκι σαν +R
Stelaras Ιούνιος 12, 2005 #2 Ιούνιος 12, 2005 Δυστυχως ετσι συμβαινει ,γιατι εχει καποιο συστημα το DVDROM και αναγνωριζει ακριβως τι δισκακι του εχεις βαλει .Κραταω μια επιφυλαξη ομως για τα παλιοτερα DVDROM (3ετιας ή και παλιοτερα) μηπως και δεν ξερανε απο bitsetting τοτε.
illusion Ιούνιος 12, 2005 Author #3 Ιούνιος 12, 2005 Έχω διαβάσει ότι τα τελευταία μοντέλα της Asus (Ε616P2 και P3) έχουν πρόβλημα στο να παίξουν ή να κάνουν ripping λόγω προστασίας των ταινιών. Ισχύει;
spybol1442169066 Ιούνιος 12, 2005 #4 Ιούνιος 12, 2005 Για την παραπάνω ερώτηση, έχω να σου πω ότι τα δισκάκια που γράφω με bitsetting στο liteon DVDROM 166s διαβάζονται στην ταχύτητα που διαβάζονται όλα τα +R ενώ στο pioneer 120s (slot in) το βλέπει σαν -ROM και ανεβάζει full 16x ταχύτητα.
sa1901 Ιούνιος 13, 2005 #5 Ιούνιος 13, 2005 Έχω διαβάσει ότι τα τελευταία μοντέλα της Asus (Ε616P2 και P3) έχουν πρόβλημα στο να παίξουν ή να κάνουν ripping λόγω προστασίας των ταινιών. Ισχύει;Έχω το Asus E616P2. Δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο.
illusion Ιούνιος 13, 2005 Author #6 Ιούνιος 13, 2005 Spybol δυστυχώς δεν υπάρχουν πλέον Pioneer 120S. Είσαι από τους τυχερούς!! Από όσο ξέρω είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί DVD-ROM που να διαβάζει +R με bitsetting σε full ταχύτητα. Τα περισσότερα, παρά το bitsetting, τα διαβάζουν σαν +R. Αν γνωρίζει κάποιος DVD-ROM που να λειτουργεί με αντίστοιχο τρόπο με αυτόν του 120S ας το γράψει.
Greek Ιούνιος 13, 2005 #7 Ιούνιος 13, 2005 Μάλλον έχω ένα 120s οπότε για κάντο λίγο πιο λιανά το πώς το ''πουσάρουμε"....
illusion Ιούνιος 13, 2005 Author #8 Ιούνιος 13, 2005 Δεν το "πουσάρεις". Αν το recorder σου υποστηρίζει bitsetting σε +R δισκάκια, τότε το Pioneer 120 σύμφωνα με τον spyball θα πρέπει να σου διαβάζει το δισκάκι σε full ταχύτητα και όχι σαν +R. Δοκίμασε και γράψε τις εντυπώσεις σου. Περιμένω αποτελέσματα και από άλλους που έχουν DVD Recorder με δυνατότητα bitesetting να δούμε αν υπάρχει DVD ROM που να μπορεί να διαβάσει +R σε full speed.
Stelaras Ιούνιος 13, 2005 #9 Ιούνιος 13, 2005 Με liteon και patched firmware , οριζεις 16απλη αναγνωση σε DVDR και τελειωσε η υποθεση .... Ας ειναι και (-)minus , θα το διαβασει σε 16απλη.
illusion Ιούνιος 13, 2005 Author #10 Ιούνιος 13, 2005 Stelara έχω διαβάσει για τα Liteon με το hacked firmware. Μπορείς να ανεβάσεις εικόνες από cdspeed για τις ταχύτητες που έχει σε +R, -R και dual layer, ή αν δεν γίνεται, να γράψεις ταχύτητα έναρξης και ολοκλήρωσης για να έχουμε μια γενική εικόνα. Ποιό μοντέλο Liteon έχεις;
Stelaras Ιούνιος 13, 2005 #11 Ιούνιος 13, 2005 Stelara έχω διαβάσει για τα Liteon με το hacked firmware. Μπορείς να ανεβάσεις εικόνες από cdspeed για τις ταχύτητες που έχει σε +R, -R και dual layer, ή αν δεν γίνεται, να γράψεις ταχύτητα έναρξης και ολοκλήρωσης για να έχουμε μια γενική εικόνα. Ποιό μοντέλο Liteon έχεις;Εχουν βγει firmware για ολη τη σειρα 16Χ . Εγω εχω ενα 163 , ενα 165 και ενα 167 . Χρησιμοποιω το 167 .Τα firmware που εχουν βγει , υπαρχουν σε παρα πολλες εκδοσεις αναλογα με το τι ταχυτητα θελεις στα DVDR , στα DVDRW και στα DVDRDL .Εγω εχω βαλει την εκδοση που ειναι 16Χ στα DVDR , 12Χ στα DVDRW και 10Χ στα DVDRDL .Ξεκιναει τα DVDR απο το 6.5Χ και τελειωνει στο 16Χ περιπου .H σελιδα με τα firmware ειναι αυτη : http://codeguys.rpc1.org/firmwares.htmlΚατεβασε απο περιεργεια το zip με τα firmware των liteon ωστε να καταλλαβεις ακριβως τι γινεται.
Greek Ιούνιος 13, 2005 #12 Ιούνιος 13, 2005 Δεν το "πουσάρεις". Αν το recorder σου υποστηρίζει bitsetting σε +R δισκάκια, τότε το Pioneer 120 σύμφωνα με τον spyball θα πρέπει να σου διαβάζει το δισκάκι σε full ταχύτητα και όχι σαν +R. Δοκίμασε και γράψε τις εντυπώσεις σου. Περιμένω αποτελέσματα και από άλλους που έχουν DVD Recorder με δυνατότητα bitesetting να δούμε αν υπάρχει DVD ROM που να μπορεί να διαβάσει +R σε full speed.Xμ... με εβαλες σε σκέψεις...Έχω το 120ς αλλά δενπρέπει να έχω δει 16χ ταχύτητα...
illusion Ιούνιος 14, 2005 Author #13 Ιούνιος 14, 2005 Stelara επειδή και εγώ το 167Τ σκέφτομαι να αγοράσω, είναι αρκετά θορυβώδες με το hacked firmware; Μήπως έχεις παρατηρήσει κάποια ανωμαλία στην λειτουργία του λόγω αύξησης της ταχύτητας; Σκέφτομαι να το βάλω σε 12x DL αλλά δεν ξέρω αν θα το αντέξει.
Stelaras Ιούνιος 14, 2005 #14 Ιούνιος 14, 2005 Stelara επειδή και εγώ το 167Τ σκέφτομαι να αγοράσω, είναι αρκετά θορυβώδες με το hacked firmware; Μήπως έχεις παρατηρήσει κάποια ανωμαλία στην λειτουργία του λόγω αύξησης της ταχύτητας; Σκέφτομαι να το βάλω σε 12x DL αλλά δεν ξέρω αν θα το αντέξει.12xDL δεν θα διαβασει με τιποτα . Μεχρι 10χ . Οταν επιλεγεις 12χ , κανει συνεχεια spin-up / spin-down ... Kαι ειναι γενικο το προβλημα . Το ιδιο εκανε και το 163 , και το 165 , και ενα 166 ενος φιλου , αλλα και αλλα 167.Απο θορυβο σιγουρα κανει αφου δουλευει σε full cav ... Μπορει ομως να το βαλεις στο 12χ dvdrom και θα ειναι πιο ησυχο . Μην τα θελεις και ολα δικα σου ...Προβλημα στη λειτουργια δεν εχω παρατηρησει τιποτα , μονο αυτο που εγραψα για το 12χ DL .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.