Fireball1442169110 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2005 Αγόρασα ένα ψυγείο χάλκινο ελαφρός τέρας πιστεύω, 35χ30 μόνο οι κυψέλες. Το πρόβλημα μου είναι οτι έχει ρακόρ 1".... Αυτό που έχω κάνει τώρα είναι να βάλω ένα κομμάτι σωλήνα 3/4" που το έχω ζεστάνει και εκει μέσα να βάλω την 1/2". Θα δουλέψει έτσι ή θα κόβει την ροή. Καμιά άλλη ιδέα; Αντλία πήρα την eheim 1250. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Ιούνιος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Δεν ειναι ασχημη η ιδεα σου , αρκει να μην εχεις διαρροη . Για την ροη μην ανησυχεις καθολου ... δεν επηρεαζεται . Παρε και 4 αθορυβους 12αρηδες και εισαι super! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireball1442169110 Ιούνιος 12, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Διαροή δεν πρέπει να έχει αν και ακόμα δεν το έχω δουλέψει πολύ. Χθές πήρα την αντλία (είναι φοβερή και για συντριβάνι...). Θα κόψω και ένα σημείο στο ρακόρ του ψηγείου που έχει ενα χείλος που΄εμποδίζει το λάστιχο να μπεί πολύ μέσα. Τα λάστιχα τα έχω σφίξει με σιδερένιους σφιχτήρες. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Μόλις το ετοιμάσω θα βγάλω και φωτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireball1442169110 Ιούνιος 13, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 Τελικά πήρα ένα χάλκινο αντάπτορα σαν λαιμό μπουκαλιού είναι περίπου και απο 1" βγάζει σε 1/2". Θα το κολήσω πάνω στο ψυγείο με το φλόγιστρο που έχουν οι υδραβλικοί για πιο σίγουρη και μαζεμένη δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Ιούνιος 13, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2005 δειξε καμια φωτο του "θηριου",προσεχε στις κολλησεις,ειναι υπουλες με τις διαρροες,παθων απο το προηγουμενο ψυγειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireball1442169110 Ιούνιος 14, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2005 Δεν ξέρω αν είναι και "θηρίο" αλλά σε σχέση με το transit μεγαλήτερο είναι. Σίγουρα άλλα παιδιά έχουν και καλήτερα εδώ. Για ψυγεία μιλάμε πάντα.... :077: Και κάτι άλλο. Είναι χάλκινο; Δεν έχει ίδιο χρώμα με τους χάλκινους σωλήνες αλλά κάπως πιο κιτρινοπό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireball1442169110 Ιούνιος 22, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 Το κουτί που θα μπεί το ψυγείο, η αντλία και το τανκ είναι σχεδόν έτοιμο. Το έφτιαξα απο ένα παλιό κουτί και ένα καπάκι απο άλλο κουτί και ένα dremel. Θα βάλω και φωτογραφίες. Τελικά το ψυγείο μου είναι χαλκός ή μπρούτζος; Φαίνεται απο την φωτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Ιούνιος 22, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 Τελικά το ψυγείο μου είναι χαλκός ή μπρούτζος; Φαίνεται απο την φωτό;χαλκος ειναι μαλλον,και μενα ενα ψυγειο τετοιο χρωμα ειχε,αλλα οταν το ζεστανα για να κολλησω ρακορ πηρε το χρωμα του χαλκου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.