Jump to content

Θα καει ή να τον καψω?

spysoumi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα σε ολους.

Το προβλημα μου ειναι στην χρηση του CPU κειταξτε στην φωτο. Μηπως φταιει που ειναι γεματος ο σκληρος? Παιδες ΒΟΗΘΕΙΑ!! (ΑΑΑ εγω απλα καθομαι και τον κειταω μετα απο μια επανεκκινηση. Το κανει παντα αυτο.)

post-2380-1442174108,7164_thumb.jpg

και που είναι το πρόβλημα σoυ ακριβώς? μήπως στην κυματοειδή μορφή τις χρήσης cpu?για να δω αν κατάλαβα καλά δηλαδή.

Ναι ο επεξεργαστης τρεις και λιγο δουλευει χωρις λογο. Εφοσον δεν κανω τιποτα δικαιολογιται να εχει τετοια χρηση απο μονος του?

Ποτέ δεν ξερεις τι κάνει ο Μπίλης για χάρη σου. Ψιλοφυσιολογικό το βλέπω πάντως. Για αυτό βάλε κάποιο πρόγραμμα distributed computing όπως το FAD και θα ησυχάσεις. Θα είναι μόνιμα 100%

Για ένα φορτωμένο σύστημα με antivirus (κυρίως norton) και πολλά άλλα auto προγραμματάκια και services νομίζω ότι είσαι σε normal κατάσταση (ειδικά με τον palomino και την qdi).

Έχεις 45 processes με συνεχή χρήση page file 250mb. Το μόνο που δε μου κάθεται καλά είναι το peak του page file που έχει πιάσει τα 670mb. Ίσως τρέχει κάτι ύπουλο στο background αν δεν έχεις τρέξει εσύ κάποια βαριά εφαρμογή…

μήπως έχει κάτι? Γιατί π.χ. εμένα με 31 processes (norton, za, antispyware και πολλά άλλα) είναι συνεχώς στο ρελαντί (0-1%) με pagefile max τα 260mb

Μαλλον κατι συμβαινει αλλα δεν ξερω τι. Εμενα το pagefile ανεβαινει μεχρι και 980mb.

Εχω και αρκετα προγραματα RealTime Protection πχ. Internet security suite, 3 antispyware, antispam. Το προβλημα προκληθηκε πριν λιγες ημερες που δεν προσθεσα τιποτα στον σκληρο αλλα επαναλαμβανω οτι ο σκληρος μου ειναι γεματος μονο 1.5GB εχω για την εικονκη μνημη.

Αυτό συμβαίνει και μετά την αρχική περίοδο φόρτωσης των παραθυριών. Δηλαδή 15 λεπτά την εκκίνηση το διάγραμμα χρήσης του επεξεργαστής είναι έτσι?

μήπως έχει κάτι? Γιατί π.χ. εμένα με 31 processes (norton, za, antispyware και πολλά άλλα) είναι συνεχώς στο ρελαντί (0-1%) με pagefile max τα 260mb

Στην πραγματικοτιτα ειναι παραπανω ποτε δε παει 0-1 % αλλα καπου στο 4-5%.Απλα τα παραθυρα τρωνε τοσα.

Αν μου τα λεει καλα δλδ ο CPU MSR δλδ...

Στην θεση σου θα καθομουνα και θα κοιταζα ποια εφαρμογη το κανει αυτο και μετα θα εκανα τις οποιες ρυθμισεις..

Δεν ειναι θεμα hardware.

Μαλλον κατι συμβαινει αλλα δεν ξερω τι. Εμενα το pagefile ανεβαινει μεχρι και 980mb.

Εχω και αρκετα προγραματα RealTime Protection πχ. zonealarm security suite, 3 antispyware(McAfee, Microsoft, Webroot) antispam και το spy boot με ενεργοπιειμενο το teatimer. Το προβλημα προκληθηκε πριν λιγες ημερες που δεν προσθεσα τιποτα στον σκληρο αλλα επαναλαμβανω οτι ο σκληρος μου ειναι γεματος μονο 1.5GB εχω για την εικονκη μνημη.

Δε κοβεις κατι απο αυτα :105:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.