ΓιαγκΤ Ιανουάριος 14, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Μετά πέρασα το SP2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 14, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Μετά πέρασα το SP2 Tοτε δεν ειχε βγει το 2,ειχα CD χωρις καθολου SP κ εβαζα το 1 μετα.Ισως να ειναι αυτο,ισως απλα να μη θυμαμαι καλα(η μνημη μου λιγο...χμμ..καμενη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordArthas Ιανουάριος 14, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από X-kyramas [Σήμερα, στις 10:26] Μαλλον προσανατολίζομαι σε 74άρη ράπτορα. Οι απαιτήσεις μου σε χώρο δεν είναι και τόσο μεγάλες και η ταχύτητα του είναι η καλύτερη. Είναι αρκετά τα ευρουλάκια αλλά χαλάλι του μπαγάσα. Ελπίζω μόνο να μην κουφαθώ. ΟΙ 7200.8 δεν έχουν έρθει ακόμα. Η διαφορά από τους 7200.7 είναι 0.5 ms. Μάλλον αμελητέα. Δεν ειναι κ τοσο θορυβωδης ο raptor μην ανησυχεις (εμενα «παταει» σε λαστιχα βεβαια). Οταν γραφει μονο ακουγεται.. Δε θα απογοητευτεις, αφου ειναι πολυ καλη επιλογη. Αν κι εγω τον αγορασα πριν 3 μηνες απο Αγγλια 150 ευρω, αξιζει τα λεφτα του Εμενα με μητρικη ΚΤ600 κ Windows Xp SP2 integrated, χρειαζεται το F6 και η δισκετα κατα την εγκατασταση (εχει να κανει με το SATA). Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-kyramas Ιανουάριος 14, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Χμ... ενδιαφέρον ακούγεται αυτό με τα λάστιχα ! Υπάρχει κάτι στο εμπόριο ή είναι πατέντα ? καμιά φωτό ίσως ?Από το site της Silicon Image κατέβασα οδηγούς για το Sil3114 το chipάκι που έχει η μητρική μου. Κάνουν αυτοί ή πρέπει να τους πάρω από την Nvidia (5.10) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordArthas Ιανουάριος 14, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από X-kyramas [Σήμερα, στις 21:07] Χμ... ενδιαφέρον ακούγεται αυτό με τα λάστιχα ! Υπάρχει κάτι στο εμπόριο ή είναι πατέντα ? καμιά φωτό ίσως ?Από το site της Silicon Image κατέβασα οδηγούς για το Sil3114 το chipάκι που έχει η μητρική μου. Κάνουν αυτοί ή πρέπει να τους πάρω από την Nvidia (5.10) ? Τα λαστιχα τα ειχε το case μου. Σε καποιο site ειχα δει πατεντα, αλλα δε θυμαμαι url.Πρεπει να κατεβασεις drivers αναλογα με το chipaki της μητρικης σου. Εγω ειχα παει στη VIA (VIA KT600 με controller integrated στο south bridge). Δεν ξερω τι ειναι καλυτερο, αν δηλ ειναι καλυτεροι οι drivers του controller ή αυτοι που εχουν στο site της μητρικης. Συνηθως στο site του controller ειναι updated η version. Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Ιανουάριος 15, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 εγω δεν εδινα παντως 100 για 36,7gb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.