fotme Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2005 Μετα απο ενα ατυχες συμβαν, ενα πτερυγιο απο το zalman 7000 μου εχει σπασει με αποτελεσμα να εχει χαθει το κεντρο βαρος του και να μου κανει τρελους κραδασμους. Σκεφτομαι να το κολλησω αλλα πιστευω οτι δεν θα αντεξει , ετσι σκεφτομαι να του αλλαξω τον ανεμιστηρα. Κατι τετοιο ειναι εφικτο και αν ναι πως?thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Ιανουάριος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Πάιρνεις ένα άλλο ανεμιστηράκι ιδίας διαμέτρου. Αφαιρείς το σπασμένο από τη βάση του, ξεβιδώνοντας δυο μικρές βίδες που το συγκρατούν. Κάνεις με μικρό τρυπανάκι δύο τρύπες στη βάση του νέου ανεμιστήρα ή εναλλακτικά αν δεν έχεις τόσο μικρό τρυπανάκι δοκίμασε πυρωμένο καρφάκι(!) και στη συνέχεια βιδώνεις τη βάση η οποία συγκρατεί τον ανεμιστήρα στην ψύκτρα πάνω στο νέο ανεμιστηράκι. Επειδή μάλλον δεν θα βρεις χύμα ανεμιστηράκι, μπορείς να πάρεις ένα απλό Ζαλμάν ή όποιο άλλο και να το κόψεις από το πλαίσιο που το συγκρατεί. Όλα τα παραπάνω τα εφάρμοσα σε μια 7700 και φυσικά απέδωσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Ιανουάριος 13, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αν το κολληγσεις με logo αντεχει, το εχω κανει, Απλα την επομενη φορα που θα το χτυπησεις θα σπασει πιο ευκολα. Απλα για να γυρναει αντεχει παντως. Προσεξε να κολληθει ακριβως στη θεση του για να ειναι ζυγισμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιανουάριος 13, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Κολλησε το, δε θα εχεις προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιανουάριος 13, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Θα δοκιμασω πρωτα να βαλω ενα αλλο, δεν με χαλαει η ιδεα ενας delta να σπρωχνει 100+ cfm, αν δεν παιξει αυτο θα δοκιμασω να το κολλησω.Thnx για το responce παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Ιανουάριος 13, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Σπασε και το αλλο φτερο που ειναι απεναντι του σπασμενου και ετσι θα αποκτησει ισοροπια και παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 13, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Μπορεί να έχει μονό αριθμό πτερυγίων Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιανουάριος 15, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 εχει μονο αριθμο πτερυγίων...εχω παθει το ιδιο πραγμα με την ιδια ψυκτρα...πήρα εναν ενερμαξ 92mm,εκοψα το περιβλημα,απο τα 4 ποδαράκια έκοψα τα 2 διαγώνια εντελως και τα αλλα 2 διαγωνια τα εκοψα μισά,εβαλα ταινία διπλής όψεως πάνω στην μεταλική βλακεία που στηρίζεται ο ανεμιστηρας, κεντραρα τον οανεμιστήρα και μετα τον ασφάλισα με μπετονιά...απο τότε...ουτε γάτα ουτε ζημιά...παει ενας χρονος περίπου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.