zrush Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2005 Η ιδέα μου έχει ως εξής.Να βγάλω το ψυγείο έξω στο μπαλκόνι. Ο λόγος είναι ότι θέλω να ψύξω cpu, vga και το τροφοδοτικό οπότε οι ανάγκες για δροσερό αέρα είναι αυξημένες.Η μόνη επιφύλαξη μου είναι οι κρύες νύχτες του χειμώνα, στις οποίες μπορεί να έχω φαινόμενα υγροποίησης, αλλά νομίζω πως έχω βρει λύση.Αν το ζεστό νερό το στείλω στο ψυγείο και από εκεί το κρύο νερό, μετά από μια μικρή διαδρομή με μονωμένους σωλήνες, το ρίξω σε μία δεξαμενή των π.χ. 5 λίτρων, η οποία θα βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο, τότε από την ανάμιξη η πιθανότητα για υγροποίηση είναι μικρή… σωστά;Τι λέτε θα δουλέψει;Για ψυγείο σκέφτομαι το εξής: http://62.38.134.16/product_info.php?cPath=26_49&products_id=183Αλλά κάτι λέει για «For the problem-free assembly of all connection systems 2 pipe unions with G 1/4' ' thread are integrated» .Θα μπορέσω να το συνδέσω με σωλήνες ½’’; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleven1442169075 Ιούνιος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 ναι θα μπορεσεις να βιδωσεις οτι ρακορ εχει σπειρωμα 1/4G αρα και τα ρακορ που κανουν για λαστιχα 1/2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.