jfx1442169065 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2005 Χαλι μαύρο....Ξαφνικά εκεί που έπαιζα ενα παιχνίδι (οχι για πρώτη φορά), αφου το έβγαλα όλοι οι ήχοι στα winXP SP2 παραμορφώθηκαν και ακούγονται μακρόσυρτοι , σαν να βγαινουν από πιγάδι και να εχουν αντίλαλο. Ειναι τραγικο, εκανα restart και πάλι τιποτα.Η κάρτα ήχου ειναι η SoundBlaster Live 5.1Ότι λεπτομέρεις αλλες θελετε πειτε μου καθώς και αν έχετε κατι στο νου σας για το τι μπορει να φταιει και πως διορθώνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Απίστευτο.Το είχα πάθει με μια onboard. Η λύση είναι η εξής αν θυμάμαι καλά.Φόρτωσε τα defaults του BIOS!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evolution_R Ιούνιος 9, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Ειναι συχνο προβλημα αυτο κι εγω το εχω παθει 3-4 φορες στο ξεκαρφωτο και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει, τις 2 φορες το εφτιαξα ξαναπερνοντας τους drivers της καρτας και την αλλη δυστηχως με format καθως δεν εφτιαχνε με τιποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jfx1442169065 Ιούνιος 10, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Χεχε, σήμερα έτρεξα ξανά αυτή την εφαρμογή και με το που βγήκα όλα οκ. Για την ιστορία, η εφαρμογή ειναι το GTA vice city Ευτυχώς γλύτωσα το format!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιούνιος 10, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Mηπως ειχες βαλει τπτ eax fx και μπερδευτικαν τα windows ? Aφου ολα ειναι καλα ομως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιούνιος 11, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Οκ , μιας και το πρόβλημα λύθηκε , κλείνει εδώ. Ευχαριστώ πολύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.