Jump to content

Προβλημα κατα την εκκινηση των XP

FREY REACTOR

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το ολο θεμα ξεκινησε οταν κατα την εγκατασταση καποιων drivers για την VGA adapter μου ελειπε καποια dll με αποτελεσμα να μην ολοκληρωθει ποτε.Επιχειρησα υπαναχωρηση στους παλιους και εκανα επανεκκινηση οπως μου προετρυνε το συστημα.Εκτοτε καθε φορα που εκκινω το partition με ΧΡ η διαδικασια φθανει μεχρι την μπαρα φορτωσης και μετα μου πετα μια μαυρη οθονη.Προσωπικα πιστεθω πως προκειται για corrupted drivers.Ουτως η αλλως ειχα προγραμματισει ενα format,απλα θα θελα να ξερω αν μπορουμε να το σωσουμε καπως

μπες σε safe mode απεγκατεστησε τους παλιους και βαλε τους καινουργιους.Πιθανοσ να διορθωθει το προβλημα.(το safe mode πατας F8 αν θυμαμαι καλα ή F6)

Πατάς F8 αμέσως μόλις φύγει η αρχική οθόνη του POST και επιλέγεις Safe Mode. Μετά θα πας στις ιδιότητες του συστήματος ->Υλικό->Διαχείριση Συσκευών-> Θα επιλέξεις την κάρτα γραφικών και θα κάνεις κατάργση του προγράμματις οδήγησης

ΝΑΙ προφανως τα εχω κανει αυτα.Ακομα και με καταργηση των catalysts ενω λογικα την βλεπει σαν απλη VGA adaptor κανει το ιδιο.Anyway μαλλον θα ξαναβαλω τα ΧΡ ουτως η αλλως εχω ηδη κανει τα backups απο καιρο.THNx για τα παιδια που απαντησαν

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.