sephiroth Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2005 Γεια σας ειμαι νεος στον χωρο του o/c οποτε θα ηθελα τα φωτα σας. Λοιπον η μητρικη μου(Giga-byte 8S648FX με chipset SIS648FX)δεν εχει pci/agp,τουλαχιστον οχι με αυτο το ονομα.Εχει μονο auto και manual.Το manual θεωρηται lock??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιούνιος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Το manual δεν σου επιτρέπει να ορίσεις την ταχύτητα σε 33/66? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sephiroth Ιούνιος 8, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 στο manual μου επιτρεπει να ορισω μονο την τιμη του agp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιούνιος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Χμμμ... θυμίζει το nForce3-150 που κλείδωνε το AGP αλλά οχι το PCI.Aπ'οτι ξέρω, η 8S648FX είχε βγει σε καμποσες εκδόσεις (-Μ, -L κλπ).Ποιό revision έχεις? Τα τελευταία σίγουρα έχουν pci/lock και μάλιστα υποστηρίζουν και CeleronM (με πατέντα στο περισσευούμενο pin). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sephiroth Ιούνιος 8, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Η εκδοση της μητρικης μου ειναι η -L.βασικα εκανα και update στα bios αλλα τιποτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιούνιος 8, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Πρέπει να υποστηρήζει PCI-lock.Bάλε manual 66ΜΗζ και ξεκίνα τα πειράματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sephiroth Ιούνιος 8, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 ξερεις καποιο καλο προγραμμα για να τσεκαρω αυτες τις συχνοτητες?γιατι μεσα απο το easytune της gigabyte μου εδειχνε οταν το εβαλα manual 100/50 :120: πραγμα αδυνατο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.