Jump to content

northwood pentium 4...υπαρχουν πουθενα???

pc freak79

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

αναρωτιεμαι επειδη ξερω οτι παιζουν πολλα που δεν βρισκεις αν δεν ζορισεις την τυχη σου...ξερει κανεις μαγαζι που να εχει ακομα στοκ απο northwood επεξεργαστες?στο κουτι τους θα ηταν τελεια,αλλα και μεταχειρισμενοι δεν με χαλαγε καθολου!!οποιος ξερει κατι ας πει γιατι πιστεψτε με ειναι παρα πολλοι σαν κι εμενα που ψαχνουν.....!!

Πραγματικά. Σε σημείο που να μην αξίζει.

Το ocs δίνει τον 2,4C στα €150. Τόσο κοστίζει ένας Prescott 530.

Eνώ όσοι έχουν northwood με FSB800 τον κρατάνε. Σε αγγελίες βρίσκεις μόνο northwood FSB533.

οντως ειναι πολυ ακριβοι αλλα αξιζει να τα δωσεις....τωρα παλι 150 ευρω δεν θα τα εδινα με τιποτα...άλλα 100-120 ευρω θα ηταν οκ!!απλα απο αγγελιες που εχω δει,το παιζεις κορονα γραμματα αν θα δουλεψει...

κοιταξα στο ocs...να υποθεσω οτι το ΚΠ ειναι κατοπιν παραγγελιας???δηλ παραγγελνεις northwood??anyway,θα επαιρνα τον 2.4 533 fsb ο οποιος θα δουλευε ανετα στα 800 fsb! δηλαδη απο 133*18=2400 παμε καπακι 200*18=3600.οποτε ο 2,4 μας θα ειναι πια ενας 3,6!και μην μου πειτε οτι δεν γινεται!ο celeron της υπογραφης μου δουλευει ανετα στα 2,8 απο 2,1 και η μονη επιπρωση που εχω ειναι 6-7 βαθμους παραπανω temp σε full load!!αν το εκανα αυτο σε εναν prescot....

Πραγματικά. Σε σημείο που να μην αξίζει.

Το ocs δίνει τον 2,4C στα €150. Τόσο κοστίζει ένας Prescott 530.

Eνώ όσοι έχουν northwood με FSB800 τον κρατάνε. Σε αγγελίες βρίσκεις μόνο northwood FSB533.

Ακριβώς έτσι. Γιατι να δωσω και ποσο τον 2,8 μου που δουλευει σαν σκυλος στα 3,5 24/7 για 2 χρόνια συνεχώς.

Και εγω εψαξα αλλα για 3,2 αλλα τζιφος.

Μόνο εδώ :

http://www.overclockers.co.uk/acatalog/Intel_Pentium_4_Socket_478.html

Intel Pentium 4 "Northwood" 3.0GHz (800FSB) with HT Technology - OEM (CP-035-IN)

Price: £104.95 (£123.32 Including VAT at 17.5%)

kai

Intel Pentium 4 "Prescott" 3.0GHz (800FSB) with HT Technology - OEM (CP-053-IN)

Price: £97.50 (£114.56 Including VAT at 17.5%)

O prescott sta 3 κανει 97 λιρώνια και ο Northwood 104!!!!!!!

για οποιον ενδιαφερει παντως εχω northwood(2,8) και θα τον πουλησω γιατι θα παρω athlon...........

κοιταξα στο ocs...να υποθεσω οτι το ΚΠ ειναι κατοπιν παραγγελιας???δηλ παραγγελνεις northwood??anyway,θα επαιρνα τον 2.4 533 fsb ο οποιος θα δουλευε ανετα στα 800 fsb! δηλαδη απο 133*18=2400 παμε καπακι 200*18=3600.οποτε ο 2,4 μας θα ειναι πια ενας 3,6!και μην μου πειτε οτι δεν γινεται!ο celeron της υπογραφης μου δουλευει ανετα στα 2,8 απο 2,1 και η μονη επιπρωση που εχω ειναι 6-7 βαθμους παραπανω temp σε full load!!αν το εκανα αυτο σε εναν prescot....

To Οverclocking αλλάζει αναλογα το κομμάτι. Δε μπορείς να δώσεις €150-€170 με την υπόσχεση οτι θα κλοκάρει καλά.

Με λιγότερα παίρνεις έναν Α64 3000+ που είναι σαφώς καλύτερος...

Άλλωστε, τι να τον κάνεις το Ρ4 'Β' με 533ΜΗζ. Όσο και να κλοκάρει, ΗΤ δεν έχει... Άμα είναι να μην έχεις ΗΤ, πάιρνεις και έναν Βarton. Εμένα με ενδιαφέρει ένας Northwood γιατί έχω μητρικούλα και αν είναι να το στήσω, να το στήσω έχοντας καλό κομμάτι. Να έχει καποιο πλεονέκτημα σε σχέση με κάτι άλλο. Αλλιώς.... στήνω AthlonXP.

jimmyfox εχεις δικιο,οκ...απλα για να το κανω αυτο θα πρεπει να παρω και μια καλη μητρικη που να δεχεται prescot πυρηνες,γυρω στα 140 ευρω,1γιγα μνημη 150 ευρω,συν τη cpu αλλα 170 τουλαχιστον...καταλαβες που κολλαω?η τεχνολογια παντα θα ειναι ακριβο σπορ...

η αληθεια ποια ειναι?οτι παντα αυτο που ψαχνεις δεν θα το πουλαγες!!και αν το θες πολυ θα πληρωσεις!τι να γινει,θα τα σκασω μαλλον...

Πολύ δύσκολα θα βρέις, ουτε celeron northwood δε πρόκιτε να δείς (σε λογικές τιμές) τα xmass ήθελα να πάρω Celeron Northwood αλλά δεν υπήρχαν μονο prescott... :(

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟΝ P4 NORTWOOD,533 FB ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ HT.AΛΛΑ ΚΑΠΩΣ ΑΡΓΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΑΛΛΟ.ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΑΠΟ OVERCL??ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ PC.ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΥΤΟΣ Κ Η MB.ΠΟΣΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΩ??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.