Jump to content

AMD vs AMD,προβληματισμοι.

MADKiller7

Recommended Posts

παιδια εχω στα χερια μου εναν Mobile Barton 2600+ αχρησιμοποιητο και αγορασα και την Asus A7N8X-E Deluxe,λεω να κανω αναβαθμιση το PC της αδερφης μου,αλλα επειδη ξερω οτι οι mobile "αγαπανε" το o/c μηπως ειναι καλυτερο να τον κρατησω για την παρτη μου και να του βαλω την υδροψυξη και οσο παει η να μεινω με το συστημα της υπογραφης μου οπως ειναι.

"ΑMD Athlon XP-m" vs "AMD Athlon64"=??????????? για πειτε μου τι να κανω

Θα μπορούσα να σε βοηθήσω να τον ξεφορτωθείς ...

οχι για τους εξης λογους

1.ειναι ο πρωτος barton στην κατοχη μου,μονο T-bred ειχα

2.ειναι mobile

3.τι θα κανω την μητρικη που πηρα

4.το θελω για το εφεδρικο συστημα

5.αν παθει κατι ο Α64,ποιος νομιζεις θα φαει την υδροψυξη και τα κλοκια????:023:

ευχαριστω για το ενδιαφερον ΛΟΛ

Άλλωστε συμφωνήσαμε να τον δώσεις σε εμένα, έτσι?

Το θέμα όμως τώρα είναι οτι θα πρέπει να αλλάξεις το nickname σε MADKiller8...

για το την πρωτη προταση που λες ενα εχω να πω :005: :018:

για το δευτερο,το ειχα αναφερει καπου οτι επρεπε να το αλλαξω,αλλα ολοι με ξερουν MADKiller7,με το 8 δεν ακουγεται πολυ καλα.

Ποιός είπε οτι δεν κλοκάρει η asus?...εάν είσαι τυχερός και δεν έχει ovp στο vdimm όπως η δικιά μου και την συνδιάσεις με bh τότε μπορείς να πετύχεις καλό oc....(vtt fully tracking+vdimm είναι απο την 5άρα και πάει rock stable μέχρι 3.4, μετά έχει drops-peaks). Vdd+vcore+vdimm είναι όλα τύπου modpoint->trimer->ground κάνοντας την ζωή σου εύκολη. Το vdd read πανεύκολο, το vdimm+vtt read απο τα slot και το vcore απο τα mosfet. Εγώ έπιασα 240 2-2-2-11 (σφικτά και τα άλλα timings απο το tweaker) rock stable, 245 benchable (banana bh :() και 250 max screen (super bananes). Τώρα θα μου πείς σιγά τα νούμερα, αλλά είναι αξιοπρεπή νομίζω. Μόνη παραφωνία τραγική αυτού του mobo η ΜΗ υποστήριξη NON dual chanel με 2 ντιμάκια...θές δε θές άμα βάλεις 2, dual δια της βίας.....ακόμα και να μην μοντάρεις βάλε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ trats 1013 (1T ή 2Τ...ανάλογα ποιο σε βολεύει) να πάρεις λίγο πιο σφικτά timmings και την πολυπόθητη επιλογή 2.9v vdimm (τα vdd strings είναι fake άστα). Τέλος έχε υπ όψην σου οτι απο 2.6v->2.7v vdimm το winbond δίνει 0.05v up, 2.7v->2.8v το winbond δίνει 0.1v up, 2.8v->2.9v το winbond δίνει 0.05v.

εκει που τελικειαζει ο mobile ξεκινά ο 64 σου . Και δεν μιλάμε για απόλυτα νούμερα. Pi και τα λοιπά . Απο games ώς γενική λειτουργία win . Εκτός και αν θές να τον κρατήσεις και να τον κλοκάρεις για την @@σου .

']εκει που τελικειαζει ο mobile ξεκινά ο 64 σου . Και δεν μιλάμε για απόλυτα νούμερα. Pi και τα λοιπά . Απο games ώς γενική λειτουργία win . Εκτός και αν θές να τον κρατήσεις και να τον κλοκάρεις για την @@σου .

Ακριβώς αυτό έλεγα συζητάγαμε με τον gfa3 σήμερα αν και στα δικά μου χαρτιά ο mobile στα 2700 με bh (2-2-2-11) έριχνε ελαφρώς του 3500+ με 3500ΕΒ στα default (2.5-2-2-8)....αλλά δεν πάνε και όλοι οι mobile 2700. Πάντως με ένα αξιοπρεπές oc και μια δυνατή vga ο mobile πιστεύω κρατεί ακόμα στα games.

Εάν είχες και τον 3.5+ default αλλά με 2-2-2-X και αυτόν όμως. [στα games το 2-2-2-X απο προσωπικά συμπεράσματα με τα BH5 μου απλά πετάνε & 3dmark κοκ επίσης ] τα πράγματα ίσως ήτανε διαφορετικά.

Γενικά καλά κρατεί ο mobile , και μερικοιι axp . Και εγώ αν δεν είχα κάψει τον axp 2.400+ [2.4ghz σε via kt400!!!! & αέρας] δεν θα είχα αλλάξει .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.