torolos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2005 Ρε παιδια μολις αγορασα την προαναφερθησα καρτα και εχω μια απορια.Τι να επιλεξω στο κουτακι "AREA" στις ρυθμισεις επιλογης καναλιων; Ο πωλητης μου ειπε να επιλεξω 'Belgium' ενω το εγχειριδιο λεει 'Custom Defined' κανοντας Adaptive Chanel Scanning. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιούνιος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Belgium. Είναι το πιο κοντινό στις ρυθμίσεις της Ελλάδος για να έχεις καθαρή εικόνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis Ιούνιος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Belgium. Είναι το πιο κοντινό στις ρυθμίσεις της Ελλάδος για να έχεις καθαρή εικόνα...απο εδώ κατεβασε την τελαυταια εκδοση του WinFast και βάλε PAL B Greeceεχει φτίαξει http://www.leadtek.nl/nts/uk/index.php?page=support/downloads/downdata.php&did=67&sid=11&st=WinFast%20DV2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 H καινούρια έκδοση του WinFast PVR υποστηρίζει Ελλάδα μια χαρά, οπότε Greece(PAL).Αν η έκδοση είναι παλιώτερη τότε Hungary(PAL) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manik Ιούνιος 8, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Την παράγγειλα και γω σήμερα την κάρτα. Θα αντικαταστήσει την τωρινή Chronos VSII που θα στείλω αδιάβαστη μιας και τα συνδρομητικά τα βλέπω τώρα μέσω δορυφόρου-Skystar2, οπότε δεν μου χρειάζεται πια. Επ' ευκαιρίας η Chronos VSII πωλείται 30ε. :116: Link to comment Share on other sites More sharing options...
torolos Ιούνιος 9, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Ωραια.Τρεις διαφορετικες λυσεις.Μπερδευτηκα.Τελικα δοκιμασα αυτο που λεει το εγχειριδιο και ειμαι μια χαρα.Αλλα μαλλον με βλεπω να δοκιμασω και αυτα που μου ειπατε.Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
george1551 Ιούνιος 9, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Εγω συνηθως βαζω γερμανια κ δεν εχω κανενα προβλημα ποτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.