torolos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2005 Ρε παιδια μολις αγορασα την προαναφερθησα καρτα και εχω μια απορια.Τι να επιλεξω στο κουτακι "AREA" στις ρυθμισεις επιλογης καναλιων; Ο πωλητης μου ειπε να επιλεξω 'Belgium' ενω το εγχειριδιο λεει 'Custom Defined' κανοντας Adaptive Chanel Scanning.
Greek Ιούνιος 8, 2005 #2 Ιούνιος 8, 2005 Belgium. Είναι το πιο κοντινό στις ρυθμίσεις της Ελλάδος για να έχεις καθαρή εικόνα...
Iannis Ιούνιος 8, 2005 #3 Ιούνιος 8, 2005 Belgium. Είναι το πιο κοντινό στις ρυθμίσεις της Ελλάδος για να έχεις καθαρή εικόνα...απο εδώ κατεβασε την τελαυταια εκδοση του WinFast και βάλε PAL B Greeceεχει φτίαξει http://www.leadtek.nl/nts/uk/index.php?page=support/downloads/downdata.php&did=67&sid=11&st=WinFast%20DV2000
yanni Ιούνιος 8, 2005 #4 Ιούνιος 8, 2005 H καινούρια έκδοση του WinFast PVR υποστηρίζει Ελλάδα μια χαρά, οπότε Greece(PAL).Αν η έκδοση είναι παλιώτερη τότε Hungary(PAL)
manik Ιούνιος 8, 2005 #5 Ιούνιος 8, 2005 Την παράγγειλα και γω σήμερα την κάρτα. Θα αντικαταστήσει την τωρινή Chronos VSII που θα στείλω αδιάβαστη μιας και τα συνδρομητικά τα βλέπω τώρα μέσω δορυφόρου-Skystar2, οπότε δεν μου χρειάζεται πια. Επ' ευκαιρίας η Chronos VSII πωλείται 30ε. :116:
torolos Ιούνιος 9, 2005 Author #6 Ιούνιος 9, 2005 Ωραια.Τρεις διαφορετικες λυσεις.Μπερδευτηκα.Τελικα δοκιμασα αυτο που λεει το εγχειριδιο και ειμαι μια χαρα.Αλλα μαλλον με βλεπω να δοκιμασω και αυτα που μου ειπατε.Thanks
george1551 Ιούνιος 9, 2005 #7 Ιούνιος 9, 2005 Εγω συνηθως βαζω γερμανια κ δεν εχω κανενα προβλημα ποτε!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.